Ποδόσφαιρο: Νικητής στο τοπικό ντέρμπι το ΔΑΣΩ




ΑΙΣΧΥΛΟΣ  ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ  –  ΔΑΣ  ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ    0 - 1

            Με νικητή το ΔΑΣ Ωραιοκάστρου έληξε το πρώτο τοπικό ντέρμπι στο Ωραιόκαστρο μεταξύ του Αισχύλου και του ΔΑΣΩ
            Το ΔΑΣΩ ήταν καλύτερο σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Η αστοχία των επιθετικών της ομάδας του ΔΑΣΩ, τα δοκάρια και ο τερματοφύλακας του Αισχύλου, κράτησαν το σκορ σε αυτά τα επίπεδα.
            Κάποιες σποραδικές ευκαιρίες του Αισχύλου οφείλονταν σε λάθη των παικτών του ΔΑΣΩ.
            Το ΔΑΣΩ κυριάρχησε σε όλο το γήπεδο αλλά δεν μπορούσε να μετουσιώσει την υπεροχή του σε κάποιο επιπλέον τέρμα. Σε κανένα σημείο του αγώνα δεν φάνηκε ο Αισχύλος να μπορεί να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.

ΑΙΣΧΥΛΟΣ (Καραπιπερίδης) : Παπαγγέλου,Βαργιάνης, Ταχυδρομίδης, Καραμπουγιούκογλου, Καλεμκερίδης, Παπαδόπουλος, Βοργιάς, Τσιπίκου, Χολίδης(20΄Ανδρεάδης, 80΄ Κατζέλης), Αβραμίδης(57΄Πετκόγλου), Κεσίδης(40΄Μιχαλόπουλος).
ΔΑΣΩ (Μελεγγέλης) : Γκουτζαμάνης, Λιοτήρης, Κοτσικάρης, Πόκα (88΄ Χασιρτζόγλου Ι.), Κόντος, Μπεκιράϊ (90΄ Καφφές), Γραμμένος, Γεωργιάδης (78΄ Χασιρτζόγλου Δ.), Στεφανίδης, Νουφριάδης, Κωνσταντινίδης (51΄ Κεσσόπουλος).
ΣΚΟΡΕΡ    :  Μπεκιράϊ (17΄)
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ : Μπούτσικος ( Πάνου, Παρθενίδης)

ΦΩΤΟ : ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ 






Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!