Παρουσίαση του βιβλίου Βόλιος Εμβόλιος του Σπύρου Μαζάνη και της Φλώρας Κασσαβέτη


Παρουσίαση του νέου βιβλίου του γνωστού παιδιάτρου Δρ Σπύρου Μαζάνη και της δημοσιογράφου Φλώρας Κασσαβέτη τον Βόλιο Εμβόλιο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στο Βιβλιοπωλείο Ιανός. Τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να ζωγραφίσουν παρέα με την εικαστικό Μαρία Κουτρουμπά που επιμελήθηκε την εικονογράφηση του βιβλίου. 

Ο Βόλιος Εμβόλιος είναι το πρώτο παραμύθι που μιλά για τη σημαντικότητα των εμβολίων, προσπαθώντας παράλληλα να καταπολεμήσει τις φοβίες των παιδιών αλλά και να καλλιεργήσει τόσο σε αυτά όσο και στους γονείς τη νοοτροπία ότι η πρόληψη μέσω του εμβολιασμού είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχός τους σε θέματα υγείας.

Το παραμύθι είναι γραμμένο με φαντασία, σε απλό λόγο, φιλικό για τα παιδιά, ενώ κλείνει με ένα πλούσιο Παράρτημα (με δραστηριότητες για τα παιδιά, σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς, ιστορία των εμβολίων, βιβλιογραφία) από τη Δρα Νάντια Κουρμούση, υπεύθυνη Ψυχικής Υγείας στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση στην Ανατολική Αττική.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!