Συνάντηση με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σταυρουπόλεως και Νεαπόλεως κ. Βαρνάβα είχε η δημοτική παράταξη “Αλλάζω την πόλη μου”.



Συνάντηση με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σταυρουπόλεως και Νεαπόλεως κ. Βαρνάβα είχε η δημοτική παράταξη “Αλλάζω την πόλη μου”.

Συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας του Δήμου Παύλου Μελά με τη Μητρόπολη. Στο πλαίσιο αυτό, ο υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Δεληγιάννης ανέπτυξε τις προτάσεις του, οι οποίες αφορούν :
·         Την ανάπτυξη του θρησκευτικού τουρισμού.
·         Τη δημιουργία ενός θεματικού πάρκου μνημείων παγκόσμιας κληρονομιάς, όπου κυρίαρχο ρόλο θα έχει, σε μικρογραφία πιστό αντίγραφο, ο ναός της Του Θεού Σοφίας.
·         Τη δημιουργία ενός χώρου σίτισης και εκδηλώσεων για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του Δήμου, καθώς επίσης και δράσεων στήριξής τους.
·         Τη συνεργασία δομών του Δήμου Παύλου Μελά με τη Μητρόπολη για την υποστήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων.
Η δημοτική παράταξη ευχαριστεί τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Βαρνάβα για την άψογη υποδοχή και φιλοξενία, καθώς και για τις πατρικές συμβουλές που έδωσε στα μέλη της παράταξης.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!