παρουσίαση της νουβέλας του δημοσιογράφου Βασίλη Κοντογουλίδη «Η τελευταία φορά»,



Θεσσαλονίκη, 3 Δεκεμβρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Μπαρμπουνάκη το βιβλίο του δημοσιογράφου Βασίλη Κοντογουλίδη «Η τελευταία φορά».

Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018, στις 7 μ.μ. στο συνεδριακό κέντρο της ΕΣΗΕΜ-Θ (Στρατηγού Καλλάρη 5, 3ος όροφος).
Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:
Στέλιος Παπαθανασίου, Δρ. Φιλολογίας, Θεολογίας
Γιώργος Γκόζης, συγγραφέας
Ναυσικά Γκράτσιου, δημοσιογράφος
Τάσος Ρέτζιος, δημοσιογράφος
Θα συντονίσει η δημοσιογράφος Ραλλιώ Λεπίδου
Η βραδιά θα πλαισιωθεί μουσικά από τον τραγουδοποιό Γιώργο Οικονόμου.

Η νουβέλα
Ο Στέφανος είναι πανεπιστημιακός γιατρός, ιδεολόγος στην υπηρεσία του συνανθρώπου του στη Θεσσαλονίκη. Από ένα θαύμα γεννήθηκε, σ’ ένα θαύμα αποδίδει τη ζωή και τον έρωτα. Η Ελλάδα, που τόσο αγαπά, τον πληγώνει καθημερινά. Κι ένας έρωτας απ’ αυτούς που δε λογάριαζε θα του ανατρέψει την καθημερινότητα.

Ο Συγγραφέας
Ο Βασίλης Κοντογουλίδης γεννήθηκε το 1966 στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ. Είναι δημοσιογράφος, μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης και γενικός γραμματέας του διοικητικού της συμβουλίου. Εργάστηκε επί σειρά ετών σε εφημερίδες , ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς. Είναι διευθυντής στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης FM 100.  Η «τελευταία φορά» είναι το πρώτο του συγγραφικό εγχείρημα.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!