Ο Δήμος Καλαμαριάς φωταγωγεί τις γειτονιές της πόληςΚαλαμαριά  10 –11 – 2018        

                                           ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
  
    Ο Δήμος Καλαμαριάς φωταγωγεί τις γειτονιές της πόλης

Με την  σταδιακή φωταγώγηση  των  δέντρων σε όλες σχεδόν τις γειτονιές  της Καλαμαριάς, αρχίζει η εορταστική περίοδος  και οι εκδηλώσεις τις οποίες έχει προγραμματίσει για φέτος ο Δήμος Καλαμαριάς.

Η αντίστροφη μέτρηση για το άναμμα του πρώτου χριστουγεννιάτικου δέντρου αρχίζει την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018  στις 7 το βράδυ  στην πλατεία Ν. Τζούμα (Μανδηλαρά και Ισμήνης) στις Εργατικές κατοικίες στην περιοχή Αϊ Γιάννη.  Τη βραδιά εκείνη,  οι Χορωδίες δύο σχολείων,  του 10ου και 12ου θα τραγουδήσουν χριστουγεννιάτικα κάλαντα, σκορπίζοντας χαρά και χαμόγελα και η βραδιά θα κλείσει  με παραδοσιακή μουσική.

Την επόμενη μέρα, Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου στις 7 το βράδυ θα φωταγωγηθεί το δέντρο  στο Πάρκο Παπανδρέου, στην επέκταση της πόλης, περιοχή Αϊ Γιάννη. Κάτω από το φωτεινό δέντρο της πλατείας, θα σταλούν μηνύματα αγάπης, ειρήνης και ελπίδας, ενώ αμέσως μετά  Χορευτικά τμήματα  και  Χορωδίες του Χορευτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης θα πλαισιώσουν την γιορτή και θα ακολουθήσει παραδοσιακή μουσική.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!