“Time-lapse action 2019” η επόμενη δράση του “Photosphere”


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


“Time-lapse action 2019” η επόμενη δράση του “Photosphere”


Το “Photosphere”, Διεθνές Φεστιβάλ Φωτογραφίας Εξωτερικού Χώρου, που πραγματοποιείται στην Πάρο και την Πάτμο, μετά από δύο χρόνια επιτυχίας, παρουσιάζει τη νέα του δράση με τίτλο “Time-lapse action 2019”.
Επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες της φωτογραφίας που θέλουν να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στην δημιουργία ενός time-lapse, καλούνται να στείλουν την συμμετοχή τους από την 5η Δεκεμβρίου 2018 έως και την 5η Μαρτίου 2019.
Η δράση θα έχει θεματολογία και θα αφορά το αστικό τοπίο, την ζωή σε μικρές ή μεγάλες πόλεις καθώς και σε οικισμούς μικρότερων περιοχών όπως νησιών.
Η συμμετοχή στην δράση θα είναι δωρεάν και τριμελής Κριτική Επιτροπή θα επιλέξει τα είκοσι πέντε (25) καλύτερα time-lapses, τα οποία θα παρουσιαστούν αρχικά στο Διεθνές Φεστιβάλ Φωτογραφίας “Photometria” στα Ιωάννινα - στο πλαίσιο συνεργασίας των δύο Φεστιβάλ - και στα δύο νησιά του Photosphere, το καλοκαίρι του 2019. Τα τρία (3) time-lapses που θα έχουν συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία, θα βραβευτούν στα εγκαίνια του 3ου Photosphere, σε ένα από τα δύο νησιά πραγματοποίησής του.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες καθώς και τους όρους συμμετοχής, στην ιστοσελίδα του Φεστιβάλ: www.photosphere.gr.






Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!