Κλειστά τα σχολεία αύριο 11/1/2019 στον νομό Θεσσαλονίκης με απόφαση της Βούλας Πατουλίδου




Με ανακοίνωση - απόφαση της αρμόδιας αντιπεριφερειάρχη Βούλας Πατουλίδου κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία αύριο 11/1/2019 στον Νομό Θεσσαλονίκης
.
Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε η συνέχιση της διακοπής των μαθημάτων των σχολείων της Α/ΒΑΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ εκπαίδευσης αύριο Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019, λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων και ιδιαιτέρως των χαμηλών θερμοκρασιών (παγετός ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες) που θα επικρατήσουν σε όλη την Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης (νομός Θεσσαλονίκης) και μέχρι νεοτέρας.
«Επανεκτιμώντας τα καιρικά δεδομένα και την κατάσταση που επικρατεί σε πολλά σχολεία στο νομό Θεσσαλονίκης αλλά και στο πολεοδομικό συγκρότημα, η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης κα. Πατουλίδου, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον Περιφερειακό Διευθυντή Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Παναγιώτη Ανανιάδη και με δημάρχους της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, αποφάσισε με τη σύμφωνη γνώμη τους, να παραμείνουν και αύριο Παρασκευή 11 Ιανουαρίου τα σχολεία κλειστά», αναφέρει η ανακοίνωση.
Συγκεκριμένα σε δηλώσεις της η κα. Πατουλίδου ανέφερε:
«Η χιονόπτωση έχει σταματήσει στον νομό. Όμως ο παγετός κυρίως τις πρωινές ώρες εξακολουθεί να προκαλεί προβλήματα. Επιπλέον ενημερώνομαι ότι πολλά σχολεία δεν είναι έτοιμα να δεχτούν τους μαθητές λόγω συσσώρευσης χιονιού και πάγου στις αυλές. Προς αποφυγή νέων ατυχημάτων (χθες μαθητής σε σχολείο στον Εύοσμο, τραυματίστηκε) και κατόπιν αιτημάτων δημάρχων της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, αποφάσισα να παραμείνουν και αύριο κλειστά τα σχολεία.
Ελπίζω τα συνεργεία των δήμων μέχρι την Δευτέρα να έχουν φροντίσει για τον καθαρισμό των αυλών και την ασφαλή και απρόσκοπτη λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων».


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!