Δήλωση στήριξης του Σάκη Μέλιου στον Αστέριο Γαβότση

Καλωσορίζουμε στην παράταξη μας ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ένα από τα ιδρυτικά της μέλη, τον Σάκη Μέλιο. Του εύχομαι καλή επιτυχία και καλή δύναμη στον αγώνα μας, για να μπορέσει η σημερινή διοίκηση να συνεχίσει το τόσο σημαντικό έργο της.
Δήλωση του Σάκη Μέλιου
Ανταποκρινόμενος στην πρόταση του δημάρχου Ωραιοκάστρου και επικεφαλή της παράταξης ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ, για συστράτευση αυτοδιοικητικών δυνάμεων, δίνω το δικό μου παρόν, πιστεύοντας, πως μόνο μέσα από την συμμετοχή μπορούν να καθοριστούν οι προϋποθέσεις  για να συνεχιστεί η πορεία της σημερινής διοίκησης. Ενδεικτικά αναφέρω το μεγάλο έργο της κατασκευής της γέφυρας του Γαλλικού ποταμού στην Ν. Φιλαδέλφεια,  που βρίσκεται πλέον στην ολοκλήρωση του, τα 5 χιλιόμετρα οδικής ασφαλτόστρωσης στην περιοχή, και την αποκατάσταση των όμβριων υδάτων στην τοποθεσία Παναγία. Τέλος έχει εκπονηθεί μελέτη για την επόμενη τετραετία, για την υδροδότηση, ποιοτικά και ποσοτικά, της Δημοτικής ενότητας της Καλλιθέας, και έχουν ήδη υποβληθεί μελέτες 5.000.000 ευρώ, για την αποχέτευση Ν.Φιλαδέλφειας Μεσαίου
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Πτυχιούχος του ΤΕΙ Λάρισας στο τμήμα Λογιστικής, με επαγγελματική εμπειρία στο λογιστήριο της ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ ΑΒΕΕ, στη SEMITRON AE, στην εταιρία ΚΑΡΙΝΑ ΑΒΕΕ, και σε άλλα λογιστικά γραφεία. Επί 17 συνεχή χρόνια ήταν μέλος του ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Ν.Φιλαδέλφειας ΕΣΤΙΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΩΝ, επί 16 συνεχή χρόνια στο ΔΣ του Αθλητικού Συλλόγου ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, ως αντιπρόεδρος και Γ.Γραμματέας. Στην τοπική αυτοδιοίκηση, υπήρξε εκλεγμένος τοπικός σύμβουλος Ν.Φιλαδέλφειας του δήμου Καλλιθέας, την περίοδο 2007 με 2010.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!