Με κάθε επισημότητα και με μεγάλη προσέλευση η ΕΠΩΦ έκοψε την βασιλόπιτά της



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ωραιόκαστρο, 13/01/2019
Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019 στον πολυχώρο Rose Garden.
Ήταν η πιο μαζική παρόμοια εκδήλωση του συλλόγου με την αθρόα συμμετοχή εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εκπροσώπων ποντιακών και μη ποντιακών σωματείων, επαγγελματικών σωματείων και πλήθος μελών και φίλων του συλλόγου. Την εκδήλωση άνοιξαν οι γνωστοί επτά μικροί λυράρηδες του συλλόγου που τραγούδησαν τόσο τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα όσο και το τραγούδι των Μωμόγερων υπό τη διδασκαλία του Θόδωρου Κοτίδη. Τη σκυτάλη ανέλαβε η χορωδία με πρωτοχρονιάτικα κάλαντα υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Νίκου Ορδουλίδη. Στη συνέχεια ο παπα-Μανώλης Κοντάκης ευλόγησε την βασιλόπιτα.
Τρεις οι τυχεροί:
Από τη μεγάλη βασιλόπιτα το νόμισμα έτυχε στο τμήμα ποντιακών χορών ενηλίκων, δια χειρός του χοροδιδασκάλου μας Τάκη Ζερζελίδη.
Από τα βασιλοπιτάκια που διανεμήθηκαν στους ενήλικες, τυχερή η κυρία Στέλλα Κουντουρά. Και στους δύο τυχερούς δόθηκε από ένα βιβλίο ποντιακού περιεχομένου. Απ τα βασιλοπιτάκια των παιδιών τυχερή η Ελένη Κεβεζιτίδου που παρέλαβε δωροεπιταγή αξίας 20 ευρώ για το βιβλιοπωλείο Scripta.
Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα εδέσματα προσφέρθηκαν από μέλη και φίλους του συλλόγου.
Κατά τη διάρκεια της σημερινής εκδήλωσης απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις σε δύο μέλη του συλλόγου για την αμέριστη πολύχρονη συνεισφορά τους στην επίτευξη των στόχων του συλλόγου: Στον λυράρη μας Γιάννη Τριανταφυλλίδη και στον νταουλτζή μας Αλέξη Ανδρεάδη.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε:
1) Την διεύθυνση του πολυχώρου Rose Garden για την δωρεάν παραχώρηση της αίθουσας και την παροχή κάθε διευκόλυνσης.
2) Το αρτοζαχαροπλαστείο ΡΩΞΑΝΗ για την δωρεά τόσο της εκπληκτικής βασιλόπιτας όσο και των βασιλοπιτακίων για τα παιδιά.
3) Το κατάστημα MOUSSES για την δωρεά νερών κι αναψυκτικών
4) Όλες κι όλους τους ανώνυμους φίλους του συλλόγου για την προσφορά τόσο πλούσιων εδεσμάτων.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ                            ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!