Δήλωση Στήριξης Κωνσταντίνου Τζίκα στον Παντελή Σκαρλάτο



ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ : Κωνσταντίνου Τζίκα
Δικηγόρος Παρ' Αρείω Πάγω

Γεννήθηκα στην πόλη της Θεσσαλονίκης και ως κάτοικος του Πετρωτού από το 1983 της τότε κοινότητας Μεσαίου και νυν δημότης Ωραιοκάστρου θεωρώ οτι ήρθε η ώρα, γνωρίζοντας αρκετά από τα προβλήματα ολόκληρου του ενοποιημένου Δήμου μας, να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στους συνανθρώπους μου με την αδιαπραγμάτευτη αρχή μου το κοινό καλό και το δίκαιο.

Συνομιλώντας με τον Παντελή Σκαρλάτο, πριν λάβω την απόφαση μου να στηρίξω, βεβαιώθηκα για την αποφασιστικότητά του αλλά και την θέλησή του να εργαστεί για να πάμε τον Δήμο μας ψηλά με γνώμονα το κοινό καλό, την αξιοπρέπεια του ανθρώπου, την βελτίωση της καθημερινότητας των συνανθρώπων μας ξεκινώντας από τα πιο απλά πράγματα αλλά και την βελτίωση των συνθηκών για τους ελεύθερους επαγγελματίες του Δήμου μας οι οποίοι, παρά τις δύσκολες δημοσιονομικές συνθήκες που αντιμετωπίζουν, συνεχίζουν και διατηρούν τις θέσεις εργασίας που έχουν προσφέρει σε συνδημότες μας και μη.
 
Για τους λόγους αυτούς Δηλώνω οτι στις επικείμενες δημοτικές εκλογές θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Ωραιόκαστρο με την Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Συμμαχία Ανάπτυξης “ΑΝ.Α.Σ.Α” του υποψηφίου Δημάρχου Παντελή Σκαρλάτου.

Κωνσταντίνος Μ. Τζίκας

Δικηγόρος Παρ' Αρείω Πάγω
Πιστοποιημένος Διαμεσολαβητής Υ.Δ.Δ.Α.Δ.
Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αυτοάμυνας (Ε.Ο.Α.) και νομικός σύμβουλος της ομάδας Phylatto Method, η οποία μέθοδος έχει ενταχθεί στο εγχειρίδιο εκστρατείας, αυτοάμυνας και σύλληψης (ΕΕ 81-2) του Ελληνικού Στρατού (Ε.Σ.).
Εκπαιδευτής GDPR (Προσωπικά Δεδομένα).
Διετέλεσα πρόεδρος σε όλα τα τμήματα του Αθλητικού Ποδοσφαιρικού Συλλόγου
«ΝΙΚΗ Νεοχωρούδας» κατά την περίοδο 2012 – 2014.



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!