Με τις γυναίκες πρωταγωνίστριες η συγκρότηση του ψηφοδελτίου για τους «Πρωταγωνιστές Ξανά» του Παντελή Τσακίρη

Ωραιόκαστρο, 24.01.2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: Με τις γυναίκες πρωταγωνίστριες η συγκρότηση του ψηφοδελτίου για τους «Πρωταγωνιστές Ξανά» του Παντελή Τσακίρη

           
Ισχυρή αναδεικνύεται η γυναικεία συμμετοχή στον συνδυασμό «Πρωταγωνιστές Ξανά» με υποψήφιο δήμαρχο Ωραιοκάστρου τον Παντελή Τσακίρη.
Ακόμη τρεις γυναίκες –πέραν των πρώτων έντεκα που έχουν ήδη ανακοινωθεί- συμπορεύονται με τον Παντελή Τσακίρη, δίνοντας στο πλευρό του, ως υποψήφιες με τους «Πρωταγωνιστές Ξανά», τη μάχη των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών.

1.     Λένα Κανάκη
Γεννήθηκε στο Παλαιόκαστρο, όπου και κατοικεί. Είναι απόφοιτη του Γενικού Λυκείου Ωραιοκάστρου και ιδιωτικής σχολής Λογιστικής. Η επαγγελματική της πορεία στον ιδιωτικό τομέα ξεκινάει από τις αρχές της δεκαείας του ’90. Έχει εργαστεί μεταξύ άλλων σε εταιρείες πληροφορικής και σε Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης, με μεγάλη εμπειρία σε ευρωπαϊκά προγράμματα και σε προγράμματα που απευθύνονται σε ανέργους και σε πολίτες που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες. Σήμερα εργάζεται σε μεγάλη εμπορική και βιομηχανική εταιρεία ηλεκτρικών ειδών. Το 2014 ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος Ωραιοκάστρου. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.

2.     Ζωή Μπέγου Μπάρμπα
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στις Σέρρες. Είναι παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Μπάρμπα, εκπαιδευτικό στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Παλαιοκάστρου, και μητέρα δύο παιδιών, της Δέσποινας και του Βασίλη. Είναι απόφοιτη του τμήματος Κλασικής Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και δραστηριοποιείται στον χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης. Γνωρίζει αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά. Ως θιασώτης της παράδοσης συμμετέχει ενεργά στις δράσεις του Εκπολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Παλαιοκάστρου «Ο Φίλιππος».

3.     Παρασκευή Μπερμπεράκη
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Σέρβια της Κοζάνης. Κάτοικος της Γαλήνης
Ωραιοκάστρου, είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Δημήτριο Νέτα και μητέρα του Θάνου και του Γιάννη. Εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση Ι. Νέτας & Υιοί Α.Ε., συμμετέχοντας και στο διοικητικό της συμβούλιο. Είναι απόφοιτη δημόσιου Ι.Ε.Κ. στον τομέα των Εφαρμογών Πληροφορικής, ενώ σήμερα, παράλληλα με την εργασία της, σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Γνωρίζει αγγλικά και ιταλικά. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων και διαλέξεων και είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένη με τη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.




Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!