Δωρεάν οι αστικές συγκοινωνίες για τους εργαζόμενους στο Λιμενικό


Ελεύθερη θα είναι η μετακίνηση του προσωπικού του Λιμενικού Σώματος σε όλα τα αστικά συγκοινωνιακά μέσα της Αττικής και της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με απόφαση των υπουργών Ναυτιλίας Φώτη Κουβέλη, Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Γεωργίου Χουλιαράκη, οι κάτοχοι των καρτών που εκδίδονται για τα αστικά συγκοινωνιακά μέσα της περιοχής αρμοδιότητας του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (ΟΣΥ ΑΕ και ΣΤΑΣΥ ΑΕ) και του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, απαλλάσσονται πλήρως της υποχρέωσης καταβολής κομίστρου.
Βάσει της Κοινής Υπουργικής Απόφασης, για τον έλεγχο της χρήσης των καρτών, συγκροτείται τριμελές κλιμάκιο ελέγχου, το οποίο θα αποτελείται από έναν υπάλληλο του ΟΑΣΑ ή του ΟΑΣΘ, έναν εκπρόσωπο του Λιμενικού Σώματος και έναν υπάλληλο του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.
Παράλληλα για τον έλεγχο χορήγησης καρτών στους δικαιούχους, οι τελευταίοι θα μπορούν αυτοπροσώπως να εκδίδουν κάρτες μέσω του δικτύου του ΟΑΣΑ και του ΟΑΣΘ, ενώ το Λιμενικό θα διαθέτει προς τους οργανισμούς αντίστοιχες έγκυρες καταστάσεις αυτών.

Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!