Οι νέοι «Πρωταγωνιστές» του Παντελή Τσακίρη στη μάχη για ένα θετικότερο μέλλον για τον Δήμο Ωραιόκαστρου



Ωραιόκαστρο, 28.01.2019


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: Οι νέοι «Πρωταγωνιστές» του Παντελή Τσακίρη
στη μάχη για ένα θετικότερο μέλλον για τον Δήμο Ωραιόκαστρου

           
Με τη φρεσκάδα των ιδεών τους, τη δημιουργικότητα και τη διάθεσή τους για προσφορά αλλά και με τα πλούσια βιογραφικά στοιχεία τους -παρά το εξαιρετικά νεαρό της ηλικίας τους- έρχονται να πλαισιώσουν ως υποψήφιοι την ομάδα των «Πρωταγωνιστών Ξανά» του Παντελή Τσακίρη τρεις νέοι, ηλικίας από 22 έως 24 ετών.
«Οι νέοι αναδεικνύονται πρωταγωνιστές, συμμετέχουν ενεργητικά, αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες για τα θέματα που τους αφορούν, δίνουν τις δικές τους απαντήσεις απέναντι στις προκλήσεις τις οποίες οι ίδιοι αντιμετωπίζουν. Αυτή αποτελεί βασική αρχή της πολιτικής που θα ακολουθήσουμε στη διαχείριση των ζητημάτων που απασχολούν τη νέα γενιά. Η κεντρική μας αυτή θέση εκφράζεται σε αυτή τη φάση μέσα από τη δυναμική συμμετοχή αξιόλογων νέων ανθρώπων στην ομάδα των Πρωταγωνιστών Ξανά», ανέφερε σχετικά ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης, κάνοντας γνωστή τη συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Πρωταγωνιστές Ξανά» των 22χρονων Γιώργου Καμπάκη και Ιορδάνη Χασιρτζόγλου καθώς και του 24χρονου Ιορδάνη Χριστοδουλίδη.

1.     Γιώργος Καμπάκης
Γεννήθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου 1997 και είναι κάτοικος της περιοχής του Παλαιοκάστρου.
Είναι απόφοιτος του 1ου Λυκείου Ωραιοκάστρου και τελειόφοιτος του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με ειδίκευση στην προπόνηση κλειστού χώρου.
Είναι κάτοχος διπλώματος της σχολής διαιτησίας της ΕΠΣ Θεσσαλονίκης. Έχει εργαστεί σε πολυχώρο εκδηλώσεων καθώς και ως γυμναστής στο πανεπιστημιακό γυμναστήριο Θεσσαλονίκης.
Από το 2017 είναι μέλος της εθελοντικής ομάδας ΟΜΑΚ Ωραιοκάστρου.

2.     Ιορδάνης Χασιρτζόγλου
Γεννήθηκε στις 3 Ιουνίου 1997 από δύο αξιόλογους γονείς, τον Κωνσταντίνο και την Αναστασία Χασιρτζόγλου, και είναι κάτοικος του Ωραιοκάστρου από το 2000.
Αποφοίτησε από το 1ο Γενικό Λύκειο Ωραιοκάστρου και είναι τελειόφοιτος του τμήματος Μαθηματικού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ακόμη, είναι πτυχιούχος του UEFA C των αναπτυξιακών ηλικιών και κάτοχος του πιστοποιητικού επιμόρφωσης με τίτλο «Κατάρτιση – επιμόρφωση λαϊκών στελεχών στο διδακτικό και κατηχητικό έργο».
Έχει εργαστεί ως προπονητής ποδοσφαίρου στον Δημοτικό Αθλητικό Σύλλογο Ωραιοκάστρου (ΔΑΣΩ), ενώ παραδίδει μαθήματα σε παιδιά δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου στην κατεύθυνση των θετικών επιστημών.
Επί τέσσερα χρόνια προσέφερε εθελοντικά τις υπηρεσίες του ως εκπαιδευτικός στο κοινωνικό φροντιστήριο.

3.     Ιορδάνης Χριστοδουλίδης
Γεννήθηκε στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, όπου και κατοικεί μέχρι και σήμερα, στις 2 Απριλίου 1995 από δύο υπέροχους γονείς, τον Παρασκευά Χριστοδουλίδη και τη Γαλήνη Σισμανίδου. 
Απόφοιτος του 2ου Λυκείου Ωραιοκάστρου, έχει λάβει τίτλο υψηλής εκπαίδευσης στον τομέα των επιχειρήσεων από το πανεπιστήμιο του UCLAN και δίπλωμα στη διαχείριση ανθρωπίνου δυναμικού από το πανεπιστήμιο της Minnesota.
Την έως σήμερα ακαδημαϊκή του διαδρομή συμπληρώνουν το πτυχίο του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και ο μεταπτυχιακός τίτλος στην Κοινωνική Καινοτομία από το πανεπιστημίου Northampton.
Μιλάει την αγγλική, τη γερμανική και τη ρωσική γλώσσα.
Επαγγελματικά, έχει εργαστεί στο τμήμα καθαριότητας του Δήμου Ωραιοκάστρου καθώς επίσης σε κέντρο δεξιώσεων κι ως αντιπρόσωπος σε βιομηχανία μπαχαρικών.
Το 2015 συμμετείχε στο διεθνές επενδυτικό φόρουμ που φιλοξενήθηκε στην πόλη Βατούμ της Γεωργίας.



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!