Θ. Καράογλου: Ζούμε ημέρες ευτελισμού του Ελληνικού Κοινοβουλίου



Θεσσαλονίκη, 31 Ιανουαρίου 2019


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ: «ΖΟΥΜΕ ΗΜΕΡΕΣ ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ»

«Αυτό που ζούμε στη Βουλή τις τελευταίες ημέρες δεν έχει προηγούμενο. Στα 45 χρόνια κοινοβουλευτικών διαδικασιών μετά τη Μεταπολίτευση είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό το μπάχαλο, είναι η πρώτη φορά που παρατηρείται αυτός ο ευτελισμός του ελληνικού κοινοβουλίου» δήλωσε σήμερα ο κ. Θεόδωρος Καράογλου στο δημοτικό ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης.
Μιλώντας στην εκπομπή του Βασίλη Κοντογουλίδη «Θέσεις και Απόψεις», ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας υποστήριξε ότι στην παρούσα Βουλή δεν τεκμαίρεται η αρχή της δεδηλωμένης. «Έχουμε ένα κόμμα που διαθέτει μόλις 145 βουλευτές και έξι τυχάρπαστους βουλευτές οι οποίοι για προσωπικούς λόγους και μόνο έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Άρα μπαίνουμε σε μια περίοδο εντάσεων που δεν οδηγεί πουθενά και έχουμε μια παρατεταμένη αβεβαιότητα η οποία προκαλεί μόνο κακό στην οικονομία και τους Έλληνες πολίτες. Η χώρα δεν μπορεί να προχωρήσει με αυτόν τον τρόπο» τόνισε μεταξύ άλλων.
Τέλος, όσον αφορά στην επόμενη ημέρα της εθνικά επιζήμιας Συμφωνίας των Πρεσπών, επισήμανε  ότι ως αυριανή κυβέρνηση η ΝΔ δεν πρόκειται να απολέσει το δικαίωμα άσκησης βέτο στην ένταξη των Σκοπίων στην ευρωπαϊκή οικογένεια. «Δεν θα επιτρέψουμε να προχωρήσει η ενταξιακή διαπραγμάτευσή τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση εάν το γειτονικό κρατίδιο δεν συμφωνήσει σε νέα διαπραγμάτευση για να αμβλύνουμε τις “γωνίες” και τα πολλά λάθη που υπάρχουν σε βάρος της χώρας μας στη Συμφωνία των Πρεσπών» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Θ. Καράογλου.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!