«Παλμός Μουσικοθεραπείας: Η Μουσικοθεραπεία ως Μέσο Θεραπευτικής παρέμβασης και η σημασία του Οικογενειακού Πλαισίου» με ομιλήτρια την Όλγα Παμπυοκίδου



Ιανουάριος 2019
Δελτίο τύπου

«Παλμός Μουσικοθεραπείας: Η Μουσικοθεραπεία ως Μέσο Θεραπευτικής παρέμβασης και η σημασία του Οικογενειακού Πλαισίου» είναι ο τίτλος της διάλεξης που θα δώσει η ψυχολόγος-συστημική θεραπεύτρια  Όλια Παμπουκίδου, μουσικοθεραπεύτρια Μ.Α. στο βιβλιοπωλείο πολυχώρο Μαλλιάρης-Παιδεία «Ανατόλια» (Δ.Γούναρη 39, Καμάρα) την Δευτέρα 28 Ιανουαρίου, ώρα 19.00’.

Στη συνάντηση αυτή συζητάμε για τη Μουσικοθεραπεία, τις εφαρμογές της στις διάφορες πληθυσμιακές ομάδες, τους στόχους και τα οφέλη της! Παρουσιάζονται παραδείγματα από κλινικές  περιπτώσεις ομαδικής και ατομικής μουσικοθεραπείας και δίνεται σημασία στο πλαίσιο μέσα στο οποίο πραγματοποιείται η θεραπεία.

Είσοδος Ελεύθερη

Βιογραφικό

​Η Όλια Παμπουκίδου είναι μουσικοθεραπεύτρια, ψυχολόγος και συστημική θεραπεύτρια. Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασε στο Τμήμα Ψυχολογίας του ΑΠΘ, έχει εξειδικευτεί στην Οικογενειακή-Συστημική Θεραπεία και ολοκλήρωσε το ΠΜΣ (M.A.) Μουσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Το 2014 πήρε πτυχίο πιάνου από το Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε στην Μονάδα Αυτιστικού Ατόμου "ΕΛΠΙΔΑ", καθώς επίσης συμμετείχε και σε άλλα προγράμματα, όπως στο Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας του ΑΠΘ. Σήμερα εργάζεσαι σε ιδιωτικό Κδαπ μεΑ της πόλης και πραγματοποιεί ιδιωτικά συνεδρίες ψυχοθεραπείας. Επενδύει στην συνεχή κατάρτιση και εκπαίδευση πραγματοποιώντας παρουσιάσεις και συμμετέχοντας σε συνέδρια σχετικά με τα θέματα του αυτισμού, της μουσικοθεραπείας, του θεραπευτικού παιχνιδιού και των ανθρώπων με αναπηρία.



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!