Α. Τριανταφυλλίδης: «Η Ήρεμη Δύναμη απέναντι στον Απόλυτο Πανικό ήταν το κοντράστ Τσίπρα-Μητσοτάκη»

Α. Τριανταφυλλίδης:
 «Η Ήρεμη Δύναμη απέναντι στον Απόλυτο Πανικό ήταν το κοντράστ Τσίπρα-Μητσοτάκη»(VIDEO)

«Από τη μία πλευρά είχαμε την εικόνα ενός Πρωθυπουργού-Ήρεμη Δύναμη, με αυτοπεποίθηση, και από την άλλη πλευρά την εικόνα ενός αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ο οποίος βρίσκεται σε πλήρη πανικό»,τόνισε μεταξύ άλλων μιλώντας στην ΕΡΤ1 ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, σχολιάζοντας τη χθεσινή συνέντευξη του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.
«Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται ένας εν δυνάμει ή εν αναμονή, όπως τον χαρακτηρίζουν  τα συστημικά μέσα, επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, που  τον εμφανίζουν «15 δημοσκοπήσεις με 15 μονάδες διαφορά» να θέτει ζήτημα τεχνικών προδιαγραφών διεξαγωγής των εκλογών. Δικαιολογεί από τώρα την επερχόμενη ήττα του;  Ποιος; Ο κ. Μητσοτάκης ο αρχηγός του κόμματος, το οποίο ανέβαλε, ακύρωσε τις εσωκομματικές του εκλογές-φιάσκο, λόγω προβλήματος στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, που μπλόκαραν και δεν λειτούργησαν».

Αναφερόμενος στο διακύβευμα των εκλογών του Οκτωβρίου του 2019 ο κ.Τριανταφυλλίδης υπογράμμισε: «Το δίλημμα είναι ένα: Θα πάμε μπροστά, θα διεκδικήσουμε να χτίσουμε και να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο αυτό που χτίσαμε μέχρι τώρα ή θα γυρίσουμε πίσω στη μίζα, στη ρεμούλα, την αρπαχτή και το πλιάτσικο; Αυτό είναι το δίλημμα στο οποίο ο ελληνικός λαός θα κληθεί να αποφασίσει».


Ακολουθεί ο σύνδεσμος της τοποθέτησης του κ.Τριανταφυλλίδη:


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!