ΔΕΗ: Έκπτωση ενός ευρώ για την έκδοση ηλεκτρονικών λογαριασμών


Ένα ευρώ έκπτωση θα έχουν οι πελάτες της ΔΕΗ που θα επιλέξουν να λαμβάνουν τον λογαριασμό τους ηλεκτρονικά. Παράλληλα, οι συγκεκριμένοι πελάτες θα αποφεύγουν την επιπλέον χρέωση του 1 ευρώ που ισχύει αυτή τη στιγμή για τους λογαριασμούς που εκδίδονται σε χαρτί.
Αυτά δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης, Μανώλης Παναγιωτάκης, στο περιθώριο εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο σταθμό του μετρό στο Σύνταγμα.
Η έκπτωση ή αντίστοιχα επιβάρυνση εφαρμόζονται ανά δίμηνο λογαριασμό ενώ το όφελος θα ισχύει τόσο για όσους έχουν ήδη επιλέξει τον ηλεκτρονικό λογαριασμό όσο και για εκείνους που θα το κάνουν στο εξής.
Με βάση τα σχετικά στοιχεία, από τα 7 εκατομμύρια πελατών της ΔΕΗ οι 800.000 έχουν επιλέξει μέχρι σήμερα τον ηλεκτρονικό λογαριασμό (από τους οποίους οι 200.000 εξακολουθούν να λαμβάνουν και έγχαρτο λογαριασμό) ενώ στόχος είναι το πλήθος τους να αυξηθεί στα 2 εκατομμύρια έως το τέλος του χρόνου.
Ο επικεφαλής της ΔΕΗ ανήγγειλε ακόμη ότι θα διευκολυνθεί η διαδικασία για όσους έχουν αλλάξει αριθμό ταυτότητας προκειμένου να κάνουν την σχετική δήλωση στη ΔΕΗ ενώ επιπλέον θα απλοποιηθεί και θα μειωθεί το κόστος για την αλλαγή ονόματος στο λογαριασμό.

Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!