Δήλωση στήριξης του Χρήστου Τσιτούκη στον Αστέριο Γαβότση

Καλωσορίζουμε στην παράταξη μας “Πολιτεία με Όραμα” τον Χρήστο Τσιτούκη. Η προσθήκη του στην παράταξη μας είναι πολύ σημαντική, καθώς αποτελεί ένα στέλεχος της αυτοδιοίκησης με μακρά εμπειρία και προσφορά στα κοινά και στην τοπική κοινωνία. Από τα ιδρυτικά μέλη του πολιτιστικού συλλόγου της Ν. Φιλαδέλφειας και κοντά στην παράταξη “Πολιτεία με Όραμα” όλα αυτά τα χρόνια ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, ο Χρήστος Τσιτούκης είχε πάντα μία αυθεντική διάθεση προσφοράς στην τοπική κοινωνία.
“Ο Χρήστος Τσιτούκης αποτελεί μία πολύτιμη προσθήκη στην “Πολιτεία με Όραμα”, καθώς έχει αποδείξει πως ενδιαφέρεται για τον Δήμο μας και έχει σταθεί αρωγός στην προσπάθεια της παράταξης μας για αντιμετώπιση όλων των μεγάλων ζητημάτων της περιοχής μας. Εύχομαι στον κ. Τσιτούκη καλή επιτυχία”, τονίζει σχετικά ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου κ. Αστέριος Γαβότσης.
ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΣΙΤΟΥΚΗ
Αναγνωρίζοντας την έως τώρα προσφορά του Αστέριου Γαβότση, και εμπιστευόμενος την εμπειρία, το ήθος και την εργατικότητα του, θέλω να συμβάλλω και εγώ στην μέχρι τώρα πορεία ενός ανθρώπου που τα λόγια γίνονται πράξεις, αναφέροντας χαρακτηριστικά στην ικανοποίηση ενός αιτήματος όλων των συμπολιτών μου, που μόνο επί διοικήσεως του, κατάφερε να ικανοποιηθεί, αυτό της κατασκευής διάβασης Γαλλικού ποταμού στην Τ.Κ. Φιλαδέλφειας, για τις ασφαλτοστρώσεις που γίνανε σε δρόμους που ήταν εγκαταλειμμένοι τα προηγούμενα χρόνια, καθώς και τις προσπάθειες που γίνονται για την αποχέτευση Ν.Φιλαδέλφειας Μεσαίου και του νερού, αφού έχουν ήδη ξεκινήσει οι μελέτες για την υδροδότηση, ποιοτικά και ποσοτικά, της Δημοτικής ενότητας της Καλλιθέας.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!