«Ραντεβού στα Αστέρια!» Ρετρό μουσικοχορευτικό αφιέρωμα του παλιού ραδιοφώνου το Σάββατο 16/2


- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -

«Ραντεβού στα Αστέρια!»
Ρετρό μουσικοχορευτικό αφιέρωμα του παλιού ραδιοφώνου το Σάββατο 16/2

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, ο Δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Τεχνών Έλλη Χρυσίδου, ο Πρόεδρος της ΙΡΙΣ Παντελής Αδαμούδης και η Διεύθυνση Πολιτισμού & Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης,
σας προσκαλούν να απολαύσετε τη μουσική παράσταση 

«ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ».

Ένα μοναδικό ρετρό μουσικοχορευτικό αφιέρωμα αναμνήσεων του παλιού ραδιοφώνου, που παρουσιάζουν το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 9 το βράδυ, στην Αίθουσα Τελετών του Α.Π.Θ., η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης, η Διεύθυνση πολιτισμού & τουρισμού Δήμου Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το Δημοτικό Ωδείο Σταυρούπολης της ΔΗ.Κ.Ε. ΙΡΙΣ του Δήμου Παύλου Μελά, την ρετρό χορευτική ομάδα Jitterbugs Skg - The Forties & Fifties Retro Dance Club.

Γνωστά θέματα της Jazz μουσικής σκηνής θα ερμηνευτούν από την Albena και θα πλαισιωθούν χορευτικά από τους Jitterbugs Skg με τη συμμετοχή του μουσικού σχήματος «West Side Ensemble» που αποτελείται από καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου Σταυρούπολης.
Την ορχήστρα διευθύνει ο Φώτης Τερζής.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.







Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!