Δήλωση στήριξης Αννας Τσολακίδου Θεοδούλη στον Παντελή Σκαρλάτο


ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ : ΑΝΝΑ ΤΣΟΛΑΚΙΔΟΥ ΘΕΟΔΟΥΛΗ
Ονομάζομαι Άννα Τσολακίδου Θεοδούλη γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Γερμανία και ζω με την οικογένειά μου στον ευρύτερο Δήμο Ωραιοκάστρου, συγκεκριμένα στην περιοχή της Καλλιθέας  από  το 2.000.
Ως εκπρόσωπος της νέας γενιάς οραματίζομαι έναν σύγχρονο τρόπο ζωής στον τόπο μας, ένα διευρυμένο Δήμο,  με ποιότητα ζωής, κοινωνική και οικονομική ευημερία. Η αναβάθμιση του Δήμου  μας είναι εφικτή, δεν είναι ουτοπία..

 Έχουμε την ανάγκη από μία νέα διοίκηση με ανθρώπινο χαρακτήρα και διαφορετική προσέγγιση των «πραγμάτων», πιο τεχνοκρατική , πιο ρεαλιστική πιο Αποτελεσματική.

 Η κοινωνική δραστηριότητα μου σε συλλογικούς φορείς του τόπου,  με καθιστά αρκετά έμπειρη για να κρίνω, ανθρώπους και καταστάσεις  και να οδηγηθώ στην σωστή επιλογή που με συντάσσει ως υποψήφια στο πλευρό του Παντελή Σκαρλάτου και την  παράταξη «αν.α.σ.α» για το Ωραιόκαστρο.

Στο πρόσωπο του Παντελή Σκαρλάτου βλέπω έναν άνθρωπο με εμπειρία, γνώση και αποφασιστηκότητα, έναν άνθρωπο που βάζει τέλος στα μεγάλα λόγια και προχωράει σε ρεαλιστικές  και υλοποιήσιμες προτάσεις.

Με τον Παντελή Σκαρλάτο θα αλλάξουμε τα δεδομένα στον Δήμο μας, για ένα καλύτερο αύριο γι α εμάς και τα παιδιά μας!

Είμαι παντρεμένη με τον Αναγνώστη Θεοδούλη και μητέρα ενός παιδιού 9 ετών.



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!