8η Καρναβαλική Παρέλαση στο δήμο Ωραιοκάστρου


22 Φεβρουαρίου 2019


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
8η Καρναβαλική Παρέλαση στο δήμο Ωραιοκάστρου

Ο δήμος Ωραιοκάστρου και η αντιδημαρχία Πολιτισμού, Κοινωνικής Πολιτικής και Αθλητισμού, στις 3 Μαρτίου, διοργανώνουν ένα μεγάλο καρναβαλικό πάρτι για όλους εσάς!
Πρόκειται για την  8η Καρναβαλική Παρέλαση, που αποτελεί πλέον θεσμό για την πόλη της Θεσσαλονίκης, με παρουσιαστή τον μοναδικό Τόνι Σφήνο!
Φορέστε το πιο όμορφο χαμόγελό σας, εφοδιαστείτε με σερπαντίνες και κομφετί και ετοιμαστείτε να ζήσετε την πιο όμορφη καρναβαλική γιορτή!
Άρματα και εντυπωσιακοί καρναβαλιστές θα σας περιμένουν στις 12.00 στο δημαρχείο Ωραιοκάστρου για να διασχίσουμε όλοι μαζί το κέντρο (Κομνηνών, Λ. Δημοκρατίας & Θεσσαλονίκης) και να καταλήξουμε στο Κονταξοπούλειο Αθλητικό Κέντρο. Εκεί ο Τόνι Σφήνος, μαζί με την ομάδα του, θα δώσουν το σύνθημα για ένα ξέφρενο γλέντι!
Στη φετινή καρναβαλική παρέλαση του δήμου Ωραιοκάστρου θα συμμετέχουν 16 ομάδες, ανάμεσά τους και η γνωστή πλέον «Μεγάλη Παρέα»! Σ αυτήν χωρούν όλοι εκείνοι, που θέλουν να γίνουν ένα με τους καρναβαλιστές και μαζί τους να γυρίσουν, χορεύοντας και τραγουδώντας, το κέντρο του Ωραιοκάστρου.
Σας περιμένουμε όλους, την Κυριακή 3 Μαρτίου, στις 12.00 το μεσημέρι, να γράψουμε και φέτος τη δική μας μοναδική, «καρναβαλική ιστορία»!

*Επισημαίνεται ότι σε περίπτωση κακοκαιρίας η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Κονταξοπούλειο Αθλητικό Κέντρο.



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!