Σούπερ «πτήση» από Τεντόγλου -Κορυφαίος στην Ευρώπη με 8,23 μ.


Τις... άγριες διαθέσεις του, ενόψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κλειστού στίβου, έδειξε ο Μίλτος Τεντόγλου στο μίτινγκ της Μαδρίτης.

Ο 21χρονος πρωταθλητής του μήκους προσγειώθηκε στα 8,23 μ., κατακτώντας την πρώτη θέση στο αγώνισμά του. Με το άλμα αυτό ισοφάρισε το πανελλήνιο ρεκόρ κλειστού στίβου (που κατέχει ο Λούης Τσάτουμας από το 2014) και ταυτόχρονα έγινε ο κορυφαίος άλτης του μήκους στην Ευρώπη για την τρέχουσα σεζόν. Αξίζει να σημειωθεί ότι τρία άλματα του Τεντόγλου στη Μαδρίτη ήταν πάνω από τα 8 μέτρα (8,13 μ., 8,23 μ. και 8,12 μ.).
Εξαιρετική εμφάνιση έκανε στη Μαδρίτη και η Νικόλ Κυριακοπούλου. Πέρασε τα 4,74 μ., βελτιώνοντας τη φετινή της επίδοση και πλέον είναι η τρίτη καλύτερη άλτρια του επί κοντώ στον κόσμο για τη σεζόν, θέση που «μοιράζεται» με την Κατερίνα Στεφανίδη η οποία έχει περάσει το ίδιο ύψος φέτος. Η Κυριακοπούλου ήταν δεύτερη πίσω από την Αντζέλικα Σιντόροβα, η οποία με 4,91 μ. έγινε η τέταρτη καλύτερη άλτρια όλων των εποχών και αναμένεται να είναι από τις πιο δυνατές αντιπάλους για τις δύο Ελληνίδες στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!