ΑΡΗΣ: Τη νίκησε στην έδρα της και την προσπέρασε στη βαθμολογία


Ένα γκολ έκρινε την αναμέτρηση Ξάνθη - Άρης, στην οποία οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν μία σημαντική νίκη με 1-0, ανεβαίνοντας στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League και διατηρώντας τις ευρωπαϊκές τους φιλοδοξίες.
Αντίθετα, η Ξάνθη έπεσε στην 7η θέση (κι έμεινε στους 24 βαθμούς) και είδε τον σημερινό αντίπαλό της να την προσπερνά στη βαθμολογία (ο Άρης έχει πλέον 26 πόντους).
Τελικό αποτέλεσμα: Ξάνθη-Άρης 0-1

https://t.co/qbsbDpfDlU #slgr #aoxaris #matchday15 pic.twitter.com/tf5ACr90Mt
— Super League Greece (@Super_League_GR) 31 Ιανουαρίου 2019
Στο ματς που έριξε την αυλαία της (εμβόλιμης) 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, ο Άρης ήταν καλύτερος από την Ξάνθη και μετουσίωσε σε γκολ την υπεροχή του στο 37ο λεπτό, με τέρμα που σημείωσε ο Ματέο Γκαρσία.
Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι ανέβασαν τον ρυθμό τους, δημιούργησαν κάποιες φάσεις για να ισοφαρίσουν το σκορ, ωστόσο ήταν ευάλωτοι στην άμυνά τους.
Μάλιστα, ο Άρης έχασε ευκαιρίες για να διευρύνει το «φτωχό» 1-0 και να σφραγίσει τη νίκη του, με κορυφαία αυτή του Μαρτίνες στο 82ο λεπτό, όταν η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Ζίβκοβιτς.
Οι συνθέσεις:
Ξάνθη: Ζίβκοβιτς, Σιλά, Κασάδο, Αλμέιδα, Μπαξεβανίδης, Καμαρά (76’ Μελιόπουλος), Κοβάσεβιτς, Μπαριέντος, Καντά (56’ Γκέντριτσεκ), Σαρπόνγκ (63’ Μπρίτο), Κάστρο.
Άρης: Κουέστα, Τζανακάκης, Δεληζήσης, Ρόουζ, Κορχούτ (84’ Ματίγια), Μπάσα, Σιώπης, Ντιγκινί, Γκαρσία, Λάρσον (69’ Μαρτίνες), Διαμαντόπουλος (79’ Βαλεριάνος).
Αποτελέσματα Super League Σουρωτή -15η αγωνιστική#slgr #matchday15 pic.twitter.com/3ke9NFX4Ee
— Super League Greece (@Super_League_GR) 31 Ιανουαρίου 2019
Βαθμολογία Super League Σουρωτή#slgr pic.twitter.com/jxZVJokSso
— Super League Greece (@Super_League_GR) 31 Ιανουαρίου 2019

Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!