«Σακίδιο έκτακτου ανάγκης» το σεμινάριο του δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης



Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το δωρεάν τρίωρο σεμινάριο «σακίδιο έκτακτου ανάγκης» που διοργάνωσε ο τομέας επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων σε συνεργασία με την ομάδα πολιτικής προστασίας προσκόπων περιφέρειας Θεσσαλονίκης . 117 άτομα έλαβαν τη βεβαίωση παρακολούθησης και ζήτησαν να επαναληφθεί σύντομα και στους Αμπελοκήπους. 

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο δήμαρχος και πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ κ ΛΑΖΑΡΟΣ Κυρίζογλου , ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ιωαννιδης και παρόντες ήταν ο Περιφερειακός Έφορος Θεσσαλονίκης Μανασής Παναγιώτης, η Τασουλα Παλλικαριδου προεδρος της δημοτικης κοινοτητας Μενεμενης και ο πατηρ Παντελεημων. 

Στην παρουσίαση συμμετείχαν ο Έφορος της ομάδος Δρακοπουλος Σταύρος ο Τόπτσης Γεώργιος (σακιδιο επιβιωσης ) Παρούσης Θεόδωρος - Ευθυμίου Μπάμπης  (σακιδιο έκτακτου ανάγκης ) για την διοργάνωση βοήθησαν  ο Μάρκος Ιτσοπουλος - Ελβανογλου Γεωργία -Γρηγορακης Νίκος





Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!