Ιδρυτική Διακήρυξη της Δημοτικής Παράταξης Αμπελοκήπων-Μενεμένης "ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ"




Φεβρουάριος 2019
Δελτίο τύπου
Η Δημοτική Παράταξη Αμπελοκήπων-Μενεμένης  "ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ" πραγματοποίησε εκδήλωση την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019, στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο Αμπελοκήπων, παρουσιάζοντας  την ιδρυτική διακήρυξη, τις προγραμματικές θέσεις και έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα.
Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της παράταξης και με τον ενθουσιασμό του έδωσε <<παράσταση νίκης >>.
Κύριος ομιλητής ήταν ο επικεφαλής και υποψήφιος Δήμαρχος ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΛΛΙΔΗΣ, ο οποίος αναφέρθηκε συνοπτικά στο χθες, το σήμερα και το αύριο του Δήμου μας.
Μιλώντας για το πρόγραμμα που καταρτίζει η παράταξη του, ο Υποψήφιος Δήμαρχος,σκιαγράφησετις προθέσεις του και τους κύριους στόχους του προγράμματός του και αναφέρθηκε στο σχέδιο για την επόμενη τετραετία, το οποίο περιλαμβάνει μια νέα γενιά έργων, δράσεων και διεκδικήσεων από την Πολιτεία.
Ασκώντας κριτική στην παρούσα Δημοτική Αρχή, τόνισε ότι διαχειρίζεται ανεπιτυχώς την   καθημερινότητα του πολίτη ,χωρίς κανένα όραμα ,χωρίς διαφάνεια και λογοδοσία , ότι έκανε έργα βιτρίνας και όχι ουσίας,η οποία δεν κατάφερε δυστυχώς, να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των πολιτών .
Καταλήγοντας, κάλεσε τους παρευρισκόμενους να πλαισιώσουν,  να στηρίξουν και να ενισχύσουν την Παράταξη στην προσπάθεια για μια πόλη σύγχρονη , ανοιχτή και φιλική σε όλους τους κατοίκους της.
         
Ο Επικεφαλής
Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
Υποψήφιος Δήμαρχος
Γιώργος Κυριλλίδης



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!