Δήλωση στήριξης του Χρήστου Χαριζάνη στον Αστέριο Γαβότση

Καλωσορίζουμε στην παράταξη μας “Πολιτεία με Όραμα” τον κ. Χρήστο Χαριζάνη. Έναν νέο άνθρωπο, ελεύθερο επαγγελματία, ο οποίος έχει όρεξη και επιθυμία να προσφέρει στα κοινά και στην τοπική κοινωνία. Ο Χρήστος Χαριζάνης κατάγεται από την Λητή, στην οποία τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει σημαντικές παρεμβάσεις, όπως το έργο της αποχέτευσης. Στο δήμο Ωραιοκάστρου επί της ουσίας κατασκευάζεται ένα δίκτυο αγωγών, που θα εξυπηρετεί όλες τις περιοχές με στόχο τη συλλογή και μεταφορά των παραγόμενων λυμάτων στην Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων-Βοθρολυμάτων Θεσσαλονίκης στη Σίνδο. Στο πλαίσιο αυτό, η προσθήκη του κ. Χαριζάνη στην παράταξη μας είναι σημαντική, ενώ το γεγονός ότι αποτελεί έναν νέο άνθρωπο αποτελεί απόδειξη πως η παράταξη μας ανανεώνεται και αποκτά μεγαλύτερη προοπτική. “Ο Χρήστος Χαριζάνης αποτελεί μία πολύτιμη προσθήκη στην “Πολιτεία με Όραμα”, καθώς μεταφέρει στην παράταξη μας τον παλμό των νέων ανθρώπων, οι οποίοι αγωνίζονται καθημερινά για να αναπτυχθούν και παράλληλα να προσφέρουν στον τόπο τους. Εύχομαι στον κ. Χαριζάνη καλή επιτυχία”, τονίζει σχετικά ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου κ. Αστέριος Γαβότσης.
Προχωράμε!
Κάθε μέρα περισσότεροι!
Κάθε μέρα ισχυρότεροι!
ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΑΡΙΖΑΝΗ
Γνωρίζοντας τον Αστέριο Γαβότση, πιστεύω ότι είναι ένας άνυρωπος με διάθεση προσφοράς, εντιμότητα, καθαρότητα στον λόγο του, που ποτέ δεν διέψευσε την εμπιστοσύνη μου.Για αυτό θέλω να βοηθήσω στην προσπάθεια που κάνει εδώ και πέντε σχεδόν χρόνια για τον δήμο Ωραιοκάστρου, ενός δήμου με όραμα, που προσφέρει πεδίο έκφρασης και δράσης.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!