Δύναμη Δημιουργίας: Βαρύτατες οι ευθύνες του δημάρχου για τις άδειες λειτουργίας των δύο Λατομείων


Θεσσαλονίκη, 19 Φεβρουαρίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Βαρύτατες οι ευθύνες του δημάρχου για τις άδειες λειτουργίας των δύο Λατομείων

Δήλωση του Υποψηφίου Δημάρχου Ωραιοκάστρου και επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Δημιουργίας», Γιώργου Παπακωνσταντίνου, για τις άδειες λειτουργίας δυο λατομείων στο Μεσαίο.
«Η αυριανή, επιβεβλημένη παρουσία μας στον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης για το μείζων θέμα των δύο νέων λατομείων, σε καμία περίπτωση δε θα γίνει «πλυντήριο» ευθυνών τόσο του δημάρχου όσο και της καθηµαγµένης και μόνιμα αιφνιδιασµένης από τα γεγονότα, παράταξης του. Δεκατρία χρόνια τώρα ο κ.Γαβότσης ενημερώνεται μονίμως καθυστερημένα για όλα τα σοβαρά ζητήματα που αφορούν τον δήμο μας.
Φταίνε οι άλλοι; Φταίει η αντιπολίτευση; Μήπως φταίνε «όλοι» αυτοί που τόσα χρόνια τώρα αρνούνται να του ...αποσαφηνίσουν τα καθήκοντα και τις αρμοδιότητες που έχει ως «άρχοντας» του τόπου;
Μονίμως ψάχνει και αναζητεί τις αιτίες αλλού. Ανακαλύπτει κρυμμένες ευθύνες και αντιπολιτευτικές «συνομωσίες» χωρίς ποτέ να βλέπει τι γίνεται μέσα στη «χρηστή» και «υπεύθυνη» διοίκησή του. Όταν αυτή βέβαια ...ενημερώνεται.
Εμείς ξεκαθαρίσαμε από την αρχή ότι δεν τον εμπιστευόμαστε. Για αυτό άλλωστε ανακοινώσαμε στο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο στο Μεσαίο το οποίο ως «Δύναμη Δημιουργίας» προκαλέσαμε, ότι εκτός από συλλογικά θα δράσουμε και αυτόνομα, όπως πράξαμε τόσες φορές στο παρελθόν. Ο κ. Γαβότσης φέρει βαρύτατες ευθύνες για τις άδειες λειτουργίας των δύο Λατομείων. Φέρει βαρύτατες ευθύνες διότι του υποδεικνύαμε χρόνια πριν -στο δημοτικό συμβούλιο- να προχωρήσει σε προσφυγές και σε κινήσεις στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για αποχαρακτηρισμό της λατομικής αυτής έκτασης.
Δυστυχώς οι προσπάθειές μας δεν βρήκαν «ευήκοα ώτα» με αποτέλεσμα να τρέχουμε όλοι τώρα για να καλύψουμε τις δικές του αστοχίες και παραλείψεις.  Όμως οι δημότες έχουν και είμαστε σίγουροι ότι θα το θυμηθούν και την ώρα της κρίσης».



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!