Οχι στα λατομεία! την άρνησή τους εξέφρασαν οι σύλλογοι και φορείς που συναντήθηκαν χθες το βράδυ με πρωτοβουλία του Περιβαλλοντικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου

Συνάντηση συλλόγων και φορέων για τα λατομεία του Μεσαίου πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο ΚΑΠΗ Παλαιοκάστρου με πρωτοβουλία του Περιβαλλοντικού Πολιτιστικού συλλόγου Ωραιοκάστρου. 
Μεγάλη ήταν η παρουσία των εκπροσώπων των συλλόγων στο κάλεσμα του Περιβαλλοντικού. Ύστερα απο εισήγηση του προέδρου του Περιβαλλοντικού Πολιτιστικού συλλόγου για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε τον λόγο πήραν σχεδόν όλοι οι εκπρόσωποι των συλλόγων και φορέων. Χαρακτηριστική ήταν η τοποθέτηση του Θ Αμανατίδη απο τον σύλλογο Νέα Κοτύωρα που δίνοντας το στίγμα του προβλήματος που βιώνουν οι κάτοικοι του Μεσαίου εδώ και δεκαετίες πρότεινε άμεσα κινητοποιήσεις αφού πλέον πολλά έπρεπε να είχαν γίνει χθες!
Στον ίδιο άξονα κινήθηκαν και οι ομιλίες των υπολοίπων. 
Οι εκπρόσωποι των συλλόγων αποφάσισαν την έκδοση ψηφίσματος, την παρουσία τους στο δημοτικό συμβούλιο που θα γίνει την Κυριακή 17/2 στο Μεσαίο και κινητοποιήσεις. Στην συνάντηση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι απο τον Πολιτιστικό Σύλλογ Νεοχωρούδας, τον σύλλογο γυναικών Αρίστη, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δρυμού, τον Ποδηλατικό Σύλλογο, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ν Φιλαδέλφειας, τον ΜΑΚΕΔΝΟ, την ΕΠΩΦ, τον Ερωτόκριτο, τον ΔΑΣΩ, τον Φιλοζωικό, την Δόξα Δρυμού και άλλοι.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!