«Συνεργασία για την Καλαμαριά» και «Πρωτοβουλία για την Καλαμαριά» ενώνουν τις δυνάμεις τους για το Δήμο Καλαμαριάς


Καλαμαριά   26– 02  - 2019        

                                            ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


«Συνεργασία για την Καλαμαριά» και «Πρωτοβουλία για την Καλαμαριά» ενώνουν τις δυνάμεις τους για το Δήμο Καλαμαριάς

Μια ενωτική συνάντηση η οποία στηρίζεται σ’ ένα κοινό όραμα για το μέλλον της Καλαμαριάς πραγματοποιήθηκε  μεταξύ του Δημάρχου Καλαμαριάς Θεοδόση Μπακογλίδη και αρχηγού της παράταξης «Συνεργασία για την Καλαμαριά» και της Αμαλίας Πασαλίδου που ηγείται της παράταξης «Πρωτοβουλία για την Καλαμαριά». Σ’ αυτήν τη συνάντηση αποφασίστηκε η κοινή κάθοδός τους στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.
Ο κος Θεοδόσης Μπακογλίδης και η κυρία Αμαλία Πασαλίδου συμφώνησαν ότι με δημοκρατικό διάλογο, συνεργασία, ενότητα και κοινούς αγώνες θα αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της πόλης και θα απαντήσουν δυναμικά στις προκλήσεις.
Δήλωσαν χαρακτηριστικά:
«Ενώνουμε τις δυνάμεις μας σ’ ένα κοινό πρόγραμμα δράσης, γιατί οι καιροί το απαιτούν, ο τόπος μας το χρειάζεται. Όραμά μας για το μέλλον είναι μία αδέσμευτη και ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση μακριά από κομματικές περιχαρακώσεις. Εμείς αφουγκραζόμαστε τις αγωνίες των δημοτών μας και συμπορευόμαστε για έναν Δήμο ισχυρό, δυναμικό και αποτελεσματικό. Στο επίκεντρο της πολιτείας είναι ο άνθρωπος της προόδου, της αλληλεγγύης και της ανάπτυξης».




Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!