Κλιμάκωση κινητοποιήσεων αποφάσισαν οι αγρότες των μπλόκων


Κάλεσμα προς τους συναδέλφους τους για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων κάνουν οι αγρότες των μπλόκων, μετά την πανελλαδική σύσκεψη στη Νίκαια της Λάρισας. Επίσης, οι αγρότες που συνεχίζουν τον αγώνα τους για 6η συνεχόμενη ημέρα, ζητούν συνάντηση με την κυβέρνηση από την οποία θέλουν συγκεκριμένες απαντήσεις στα αιτήματά τους.
Σύμφωνα με τις δηλώσεις του προέδρου της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Λάρισας, Ρίζου Μαρούδα, κατά τη συνάντηση της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων στη Νίκαια, οι αγρότες θα κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις με ενίσχυση των μπλόκων, ενώ σημείωσε ότι οι αγρότες θα προσφύγουν και στην Επιτροπή Ανταγωνισμού για το ζήτημα του βάμβακος.
«Αποφασίσαμε να ζητήσουμε συνάντηση με την κυβέρνηση όπου θα θέσουμε το πλαίσιο αιτημάτων μας περιμένοντας συγκεκριμένες απαντήσεις. Ταυτόχρονα με την ενίσχυση των μπλόκων θα πρέπει να υπάρχει κλιμάκωση των κινητοποιήσεων γιατί για εμάς είναι ζήτημα επιβίωσης» είπε.
Όπως ανέφερε, μέσα στο επόμενο διάστημα, οι αγρότες στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων, θα προχωρήσουν και σε αποκλεισμούς των εθνικών οδών.

Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!