Δήλωση στήριξης του Κορίτση Νικολάου στον Αστέριο Γαβότση


ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ
ΤΟΥ ΚΟΡΙΤΣΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΠΡΟΣ ΤΟΝ
ΔΗΜΑΡΧΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΓΑΒΟΤΣΗ ΑΣΤΕΡΙΟ
ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ
“ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ”
Διαμένω με την οικογένεια μου στο Μελισσοχώρι από το 2008. Είναι η πρώτη φορά που ενεργοποιούμαι ως υποψήφιος στο συγκεκριμένο τοπικό διαμέρισμα.
Ως νέος κάτοικος Μελισσοχωρίου , συντάσσομαι με όλες μου τις δυνάμεις με τον Δήμαρχο Ωραιοκάστρου κον. Γαβότση Αστέριο, διότι πιστεύω ότι έχει πραγματοποιήσει ένα αρκετά σημαντικό έργο, σε έργα υποδομής όπως σχολεία (νηπιαγωγείο, δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο ), αποχέτευση κατά το 1/3 και έπεται η συνέχεια για την ολοκλήρωση του, η προς υλοποίηση αλλαγή των αμίαντο σωλήνων του δικτύου ύδρευσης με κονδύλιο που έχει ήδη εξασφαλιστεί, ανακαίνιση του κοινοτικού καταστήματος Μελισσοχωρίου, αντικατάσταση των μηχανημάτων θέρμανσης του πολιτιστικού συλλόγου λόγω παλαιότητας και αδυναμία λειτουργίας, δημιουργία περιφερειακού δρόμου και άλλα προς εκτέλεση έργα,που θα δώσουν νέα ώθηση στην ανάπτυξη του τόπου, όπως κατασκευή όμβριων υδάτων, ασφαλτόστρωση δρόμων κ.α.
Στην ολοκλήρωση αυτού του έργου, προχωρά με νέους ανθρώπους που έχουν γνώση, θέληση και όραμα για την τοπική κοινωνία.
Κατεβαίνω λοιπόν με τον συνδυασμό ”Πολιτεία με όραμα ” για να αγωνιστώ με ήθος και δυναμισμό, για τον πολίτη του Μελισσοχωρίου, για τον πολίτη του Δήμου Ωραιοκάστρου.
Κοιτώ με αισιοδοξία όχι μόνο το παρόν, αλλά και το εγγύς μέλλον που οφείλουμε να εξασφαλίσουμε, όχι μόνο στον τόπο μας, αλλά και στα παιδιά μας.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!