Δήλωση στήριξης της Γεωργίας Μάσκα και της Ειρήνης Μεταξά στον Αστέριο Γαβότση


ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑ
Καλωσορίζουμε στην παράταξη μας “Πολιτεία με Όραμα” την Γεωργία Μάσκα και την Ειρήνη Μεταξά από την περιοχή του Πεντάλοφου. Η κα. Μάσκα και η κα. Μεταξά αποτελούν δραστήρια μέλη της τοπικής κοινωνίας στον Πεντάλοφο, όπου τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει μεγάλες παρεμβάσεις και έργα. Η προσθήκη αμφότερων στην παράταξη μας είναι σημαντική και εξασφαλίζει συνθήκες ανανέωσης και προοπτικής για την περιοχή του Πενταλόφου. 
“Η ένταξη μου στην “Πολιτεία με Όραμα” αποτελεί μεγάλη ευθύνη για εμένα, καθώς επιθυμώ να προσφέρω ενεργά στην επίτευξη των στόχων μίας νικηφόρας παράταξης, η οποία στις επόμενες εκλογές θα πάρει και πάλι την εντολή για να διοικήσει τον τόπο μας”, τόνισε σχετικά η Γεωργία Μάσκα. 
“Η ένταξη μου στην “Πολιτεία με Όραμα” μου εξασφαλίζει την συμμετοχή μου σε μία παράταξη, που μόνο μέλημα της είναι η ανάπτυξη της περιοχής μας προς όφελος των πολιτών”, επισήμανε από την πλευρά της η Ειρήνη Μεταξά. 
“Η Γεωργία Μάσκα και η Ειρήνη Μεταξά αποτελούν πολύτιμες προσθήκες στην “Πολιτεία με Όραμα”, καθώς έχουν αποδείξει πως ενδιαφέρονται για τον Δήμο μας και επιθυμούν να προσφέρουν από θέσεις ευθύνης στην ανάπτυξη του Πεντάλοφου και του Δήμου Ωραιοκάστρου. Εύχομαι και στις δύο καλή επιτυχία”, δήλωσε ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου κ. Αστέριος Γαβότσης.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!