Τρία νέα πρόσωπα στο δυναμικό του συνδυασμού «Πρωταγωνιστές Ξανά» με υποψήφιο δήμαρχο Ωραιοκάστρου τον Παντελή Τσακίρη


Ωραιόκαστρο, 11.02.2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: Τρία νέα πρόσωπα στο δυναμικό του συνδυασμού «Πρωταγωνιστές Ξανά» με υποψήφιο δήμαρχο Ωραιοκάστρου
τον Παντελή Τσακίρη


Τρεις νέους υποψηφίους που εντάσσονται στον συνδυασμό «Πρωταγωνιστές Ξανά» ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης.


1.     Γιώργος Κατσαούνης
Γεννήθηκε το 1986 στον Πεντάλοφο Θεσσαλονίκης, όπου και κατοικεί. Είναι απόφοιτος του ΤΕΙ Λογιστικής Σερρών. Το ζωηρό ενδιαφέρον του για προσφορά στον τόπο του από πολύ νεαρή ηλικία καταδεικνύεται από το γεγονός πως έχει διατελέσει μεταξύ άλλων πρόεδρος Συμβουλίου Νεολαίας στον Δήμο Καλλιθέας. Υπήρξε μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ποδοσφαιρικής ομάδας Μ.Α.Σ Δόξα Πενταλόφου. Έχει εργαστεί ως ιδιωτικός υπάλληλος σε διάφορους χώρους εστίασης και σήμερα εργάζεται στο λογιστήριο γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ.
2.     Κωνσταντίνος Πέτρου
Γεννήθηκε στις 23 Μαΐου 1991 και μεγάλωσε στη Νεοχωρούδα. Στη συνέχεια μετακόμισε στον Πεντάλοφο, όπου και κατοικεί μέχρι σήμερα. Τελείωσε με άριστα το 1ο ΓΕΛ Ωραιοκάστρου. Είναι απόφοιτος του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του πανεπιστημίου Μακεδονίας. Εργάστηκε από μικρός στην οικογενειακή επιχείρηση, ενώ τα τελευταία χρόνια εργάζεται σε μεγάλη εταιρεία τροφίμων της περιοχής στο αντικείμενο των σπουδών του. Μιλάει αγγλικά και γερμανικά.

3.     Πάτροκλος Σπυρόπουλος
Γεννήθηκε το 1976 στον Πεντάλοφο Θεσσαλονίκης, όπου και κατοικεί. Προέρχεται από πολύτεκνη οικογένεια. Είναι παντρεμένος με τη Σοφία Μάσκα κι έχει αποκτήσει τρεις κόρες. Έχει αποφοιτήσει από τον ΟΑΕΔ στην ειδικότητα του θερμοϋδραυλικού του μηχανολογικού κλάδου. Επιπλέον είναι κάτοχος άδειας βοηθού τεχνικού αερίων καυσίμων. Εργάστηκε στον Δήμο Καλλιθέας για οχτώ χρόνια ως τεχνίτης θερμοϋδραυλικών, ενώ διατηρεί οικογενειακή πτηνοτροφική μονάδα στον Πεντάλοφο. Υπήρξε αθλητής στον αθλητικό σύλλογο της Δόξας Πενταλόφου και διοικητικό μέλος του για τέσσερα χρόνια. Είναι ενεργό μέλος στη διοίκηση του πολιτιστικού συλλόγου Πενταλόφου εδώ και 18 χρόνια και χορευτής τα τελευταία 32. Παράλληλα, συμμετέχει σε σειρά εθελοντικών δράσεων.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!