Δήλωση στήριξης του Στάθη Μαυρομάτη στον Παντελή Σκαρλάτο


ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: ΣΤΑΘΗ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ 
 BScMSc.Ηλεκτρολόγος Μηχανικός - Ασφαλιστικός Πράκτορας

Γεννήθηκα στο Ωραιόκαστρο, και βίωσα την αλλαγή του από ένα μικρό προσφυγικό χωρίο – παραθεριστικό κέντρο – διαμονής, της Θεσσαλονίκης, σε μία πόλη 30.000 και πλέον κατοίκων με σύγχρονα προβλήματα και ανάγκες.

Το επιλέξαμε για τόπο ζωής και διαμονής με την οικογένειά μου γιατί πιστεύουμε στις μικρές ανθρώπινες κοινωνίες, το αίσθημα της κοινότητας που υπάρχει σε αυτές και το σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον που κατοικούν.

Είναι για εμένα αυτονόητη υποχρέωση η συμμετοχή μου στα κοινά της πόλης που ζω, ως επακόλουθο της αγάπης μου για αυτήν και καθήκον ως μέλος της να συμβάλω με τις δυνάμεις μου στην ευημερία και την πρόοδο των πολιτών της.

Σήμερα με προβληματίζει έντονα η καθημερινότητά στο Ωραιόκαστρο, οι ευκαιρίες παιδείας που έχουν τα νέα παιδιά και η πορεία του προς το μέλλον.

Θέλω στο μέλλον η πόλη μας να γίνει φορέας καλών ειδήσεων:  παράδειγμα αστικής διαβίωσης, παράδειγμα επένδυσης στην εκπαίδευση ως κινητήριο παράγοντα ανάπτυξης προσωπικής αλλά και κοινοτικής, παράδειγμα διαχείρισης του φυσικού της περιβάλλοντος και σωστής εκμετάλλευσης των πόρων της.

Για όλους του παραπάνω λόγους συντάσσομαι με την ομάδα της “αν.α.σ.α» για το Ωραιόκαστρο.  Στον επικεφαλή της, υποψήφιο Δήμαρχο Παντελή Σκαρλάτο διέκρινα την διάθεση, την ενέργεια και την τεχνογνωσία να δημιουργήσει νέες συνθήκες. 
Διακρίνω την απόσταση από συνηθισμένες νοοτροπίες,  διαπίστωσα ικανότητα για την διαχείριση της ομάδας του με γνώμονα τις δεξιότητες του καθενός, καθώς επίσης, μεγάλη εμπειρία στον επιχειρησιακό στίβο.

Ένωσε ανθρώπους με τους οποίους θέλω να συμπορευτώ.  Ως ομάδα έχουμε στόχους, έχουμε τη δυνατότητα να βρούμε λύσεις και τους πόρους να τους υποστηρίξουμε.

Σε αυτές τις δημοτικές εκλογές η ομάδα «αν.α.σ.α.» για το Ωραιόκαστρο με τον Παντελή Σκαρλάτο  έχει τη ευκαιρία να αλλάξει τα δεδομένα.





Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!