Συνεργασία με τις ευρωπαικές λουτροπόλεις αποφάσισε το ΔΣ του πανελλήνιου συλλόγου ιαματικών πηγών


Δελτίο Τύπου 18-2-2019

ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ.
Οι εξελίξεις στον θεραπευτικό τουρισμό στην χώρα μας και στην Ευρώπη βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελλήνιου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του συλλόγου στη Θεσσαλονίκη.
Κατά την έναρξη της συνεδρίασης ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Ανέστης Αναστασιάδης έκανε μια εκτενή ενημέρωση για την κατάσταση που επικρατεί στις ελληνικές λουτροπόλεις και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν πολλές από αυτές.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις εξελίξεις που συντελούνται στον ευρωπαϊκό χώρο στον τομέα του ιαματικού τουρισμού και το έργο που επιτελείτε από τον Ευρωπαϊκό Σύνδεσμο ιαματικών πηγών ESPA, για την ανάπτυξη των ευρωπαϊκών λουτροπόλεων. Ενημέρωσε, επίσης, για το συνέδριο που θα διοργανωθεί από τον ESPA στην Κροατία και την πρόσφατη απόφαση του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου για την καθιέρωση μίας νέας κατηγορίας μελών, φορέων που συμβάλουν στην ανάπτυξη του θερμαλισμού, στον Ευρωπαϊκό Σύνδεσμο ιαματικών πηγών.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συλλόγου μετά από διαλογική συζήτηση αποφάσισε να συνεχίσει και να διευρύνει τη συνεργασία με τον ESPA.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συλλόγου αποφάσισε, στη συνεχεία την προκήρυξη της τακτικής γενικής εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης για την Κυριακή 7 Απριλίου και ώρα 7 μ.μ. στην έδρα του συλλόγου στην Θεσσαλονίκη.





Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!