Δήλωση στήριξης του Ελήνου Καρυπίδη στον Παντελή Σκαρλάτο



Δήλωση Στήριξης : Ελήνου Καρυπίδη
Πολιτικός Μηχανικός

Με γνώμονα το καλό των συμπολιτών μου αποφάσισα στις εκλογές του ερχόμενου Μαΐου να συμπαραταχθώ με τον υποψήφιο δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Παντελή Σκαρλάτο.  Πιστεύω ότι ο Παντελής Σκαρλάτος έχει όλα τα εχέγγυα να βοηθήσει τον δήμο Ωραιοκάστρου  να βγει επιτέλους από το τέλμα που έχει περιέλθει τα τελευταία χρόνια.
Οι υποσχέσεις που μας δόθηκαν από τη σημερινή διοίκηση του δήμου, παρέμειναν απλά υποσχέσεις. Ο δήμος μας δεν έχει περιθώριο να χάσει άλλο χρόνο, δεν έχει περιθώριο να χάσει άλλες ευκαιρίες. Ήρθε ο καιρός να αλλάξουμε σελίδα και να ακολουθήσουμε μία καλύτερη πορεία που σίγουρα μας αξίζει.
Με τον Παντελή Σκαρλάτο ευελπιστώ σε ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο που ζω και για όλους τους συμπολίτες μου, που βαρέθηκαν να ακούνε μόνο μεγάλα λόγια.
·         Γεννήθηκα το 1982 στην πρώην Σοβιετική Ένωση, στην περιοχή της Γεωργίας
·         Είμαι απόφοιτος Πολυτεχνικής  ΑΠΘ  του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών.
·         Είμαι από το 2000 μόνιμος κάτοικος και δημότης Ωραιοκάστρου.
·         Είμαι ενεργό μέλος της «Πανελλαδικής επιτροπής αγώνα για τις κατοικίες  εκτός σχεδίου πόλεως των Ποντίων της τέως ΕΣΣΔ»




Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!