Στα Τέμπη μεταφέρουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες


Αποκλεισμό της κυκλοφορίας στα Τέμπη το προσεχές Σάββατο αποφάσισαν οι αγρότες της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων, κατά τη διάρκεια σημερινής (Τετάρτη) σύσκεψής τους στη Νίκαια Λάρισας, κλιμακώνοντας έτσι τις κινητοποιήσεις τους.
Οι αγρότες θα ξεκινήσουν το μεσημέρι του Σαββάτου από τη Νίκαια, κινούμενοι προς τις σήραγγες των Τεμπών, όπου θα προβούν στον αποκλεισμό της κυκλοφορίας. Στο σημείο εκείνο θα υπάρξει νέα συνέλευση, κατά την οποία θα αποφασιστεί τόσο η χρονική διάρκεια του νέου μπλόκου, όσο και οι περαιτέρω ενέργειές τους.
Εκτός από την απόφαση για περαιτέρω κλιμάκωση των κινητοποιήσεων τους, οι αγρότες επανέλαβαν κατά τη σημερινή τους σύσκεψη ότι η κυβέρνηση ευθύνεται για τη μη επίτευξη συνάντησης των δύο πλευρών μέχρι σήμερα.
Από την πλευρά του, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρος Αραχωβίτης έχει υποστηρίξει ότι η Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων ζήτησε να πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον πρωθυπουργό ή τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης.


Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!