«Ασπίδα προστασίας» στην Τούμπα


Μία... άλλη Τούμπα θα αντικρίσουν όσοι δώσουν το «παρών» στις κερκίδες της την Κυριακή για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά και όσοι καθίσουν μπροστά στους τηλεοπτικούς δέκτες τους για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του τίτλου του πρωταθλητή Ελλάδας.
Το απόγευμα της Παρασκευής (8/2) ολοκληρώθηκαν οι εργασίες τοποθέτησης ενός προστατευτικού διχτυού μπροστά από τις θύρες 5, 6 και 7 και πλέον περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου θα υπάρχει «ασπίδα προστασίας».
Η απόφαση πάρθηκε προκειμένου να εκμηδενιστεί η πιθανότητα να επαναληφθεί συμβάν όπως το περσινό, όταν ένα ρολό χαρτί βρήκε τον πρώην προπονητή των "ερυθρολεύκων', Όσκαρ Γκαρθία, με αποτέλεσμα να μην αρχίσει ποτέ ο αγώνας.
Ειδικότερα, την Πέμπτη (7/2) τοποθετήθηκαν 25 κολώνες ύψους 8 μέτρων στις θύρες 5, 6 και 7 και μαζί με αυτές που υπήρχαν στις θύρες 4, 4Α και 8 και τον ειδικό μηχανισμό που έχει εγκατασταθεί στα επίσημα, δημιούργησαν την υποδομή για να υπάρχει δίχτυ απλωμένο μπροστά από όλες τις κερκίδες.

Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!