Δήλωση στήριξης της Ελευθερίας Παπαγιάννη Ουζούνη στον Παντελή Σκαρλάτο


ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: ΕΛΙΑΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΟΥΖΟΥΝΗ

Γενική Ιατρός

Ένας Δήμος κοντά στους ανθρώπους του, με Δήμαρχο τον Παντελή Σκαρλάτο
Με ενδιαφέρει ο τόπος μου και θέλω οι άνθρωποι που ζουν εδώ, να έχουν μια καλή ποιότητα ζωής, με κάλυψη των βασικών κοινωνικών τους αναγκών. Πιστεύω στην ενασχόληση με τα κοινά, ιδιαίτερα όταν υπάρχει τόσο μεγάλη ανάγκη αλλαγής και εκσυγχρονισμού στη λειτουργία του Δήμου μας.
Ως μητέρα δύο παιδιών που συμμετέχει ενεργά σε συλλογικά όργανα για την προώθηση του πολιτισμού και την παραγωγή κοινωνικού έργου,  αντιλαμβάνομαι καλύτερα την «θέση» και τις προσπάθειες  της  Τοπικής Αυτοδιοίκησης  στους συγκεκριμένους τομείς.
Ως γιατρός,  γνωρίζω τι σημαίνει να συντρέχεις με τους ανθρώπους στις δυσκολίες τους, ιδιαίτερα όταν νιώθουν αβοήθητοι από τις αρχές του τόπου σου. Γνωρίζω ότι η ποιότητα ζωής και η ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών από σωστά οργανωμένες τοπικές δομές υγείας και κοινωνικής πολιτικής αποτελούν βασικούς παράγοντες που επηρεάζουν την υγεία. Έχει λοιπόν, μεγάλη σημασία, οι τοπικές αρχές να θέσουν ως κεντρικό άξονα στην χάραξη και υλοποίηση της πολιτικής τους, την Υγεία και την Ποιότητα ζωής των κατοίκων ενός Δήμου.
Ο τόπος χρειάζεται ανθρώπους της Πράξης και των Λύσεων, της χρηστής διαχείρισης και της αποτελεσματικής κάλυψης των κοινωνικών αναγκών των συνδημοτών μας. Τους ανθρώπους που θα δώσουν μια ανάσα κοινωνικής φροντίδας και αλληλεγγύης στην περιοχή.
Για το λόγο αυτό συμπορεύομαι με τον Παντελή Σκαρλάτο και την “αν.α.σ.α”. Διακρίνω έναν άνθρωπο που έχει όραμα. Η πρότασή του,  να μετατρέψουμε το Ωραιόκαστρο σε μια “έξυπνη” πόλη που θα παρέχει άμεσα υπηρεσίες διευκόλυνσης  στους δημότες, μπορεί να γίνει πράξη!
Όλοι μαζί θα αλλάξουμε τη ζωή μας, θα δώσουμε προοπτική στον τόπο!

Ελευθερία Παπαγιάννη Ουζούνη
·         Είμαι απόφοιτη ιατρικής σχολής με ειδίκευση  στη γενική ιατρική στο Γ.Ν.θ.                            «Γ. Παπανικολάου»
·         Επιμελήτρια Ά στο Ε.Σ.Υ.
·         Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη , μεγάλωσα στο Κιλκίς και κατοικώ στη Νεοχωρούδα από το 2006
·         Είμαι παντρεμένη με τον Ιατρό Δημήτρη Ουζούνη και μητέρα 2 παιδιών
·         Είμαι μέλος του Δ.Σ του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Καλλιθέας
·         Διετέλεσα αντιπρόεδρος του Δ.Σ συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού σχολείου και Νηπιαγωγείου Νεοχωρούδας από το  2016 έως το2018
·         Μιλάω αγγλικά και γαλλικά



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!