Ιορδάνης Χριστοδουλίδης: Συμπαραστέκομαι στο δίκαιο αίτημα των κατοίκων του Μεσαίου


Ιορδάνης Χριστοδουλίδης:  Συμπαραστέκομαι στο δίκαιο αίτημα των κατοίκων του Μεσαίου

Ρηγματώσεις μέσα στα ίδια τα σπίτια τους, διαρκή υποβάθμιση της ποιότητας ζωής τους, επιβάρυνση του υδροφόρου ορίζοντα αλλά και την ύπαρξη δεκάδων άλλων περιβαλλοντικών πληγών θα συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του Μεσαίου. Από την αποκεντρωμένη διοίκηση εγκρίθηκε μίσθωση για την εκμετάλλευση δημόσιας λατομικής έκτασης αδρανών υλικών εμβαδού 250,381 στρ. στη λατομική περιοχή της τοπικής κοινότητας Μεσαίου του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Ε λοιπόν όχι κύριοι της αποκεντρωμένης διοίκησης. ΔΕΝ ανεχόμαστε να υποβαθμίζονται καθημερινά οι ζωές μας για να κερδίζουν μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι. Η υγεία μας και η ποιότητα ζωής μας δεν μπορούν να συνθλίβονται για να γίνονται "μπίζνες".

Ως δημότης Ωραιοκάστρου και υποψήφιος τοπικός σύμβουλος στην δημοτική ενότητα Ωραιοκάστρου ,δηλώνω πως συμπαραστέκομαι στο αίτημα των συνδημοτών μου, που δικαίως αντιστέκονται στην επέκταση του λατομείου.

Κανένα λατομείο!
Καμιά καταστροφή!
Άμεσος αποχαρακτηρισμός της περιοχής από λατομική!

Ιορδάνης Χριστοδουλίδης
Υπ. Τοπικός Σύμβουλος Δ.Ε. Ωραιοκάστρου
Δημοτική Παράταξη "ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΞΑΝΑ" – Υπ. Δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!