Πιο ψηλά ο Άρης με τριάρα στην Τρίπολη


Σαν σίφουνας πέρασε ο Άρης από την Τρίπολη, «κλειδώνοντας» μία σημαντική εκτός έδρας νίκη από το πρώτο ημίχρονο, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Super League. Την ίδια ώρα, η ΑΕΛ αποσπούσε ισοπαλία στο Αγρίνιο απέναντι στον τοπικό Παναιτωλικό. 
Μετά από 41 χρόνια ο @ARIS__FC προηγείται με τρία γκολ στο ημίχρονο εκτός έδρας!

https://t.co/dxMlGKED8z#slgr #Aris #AsterasTripolis pic.twitter.com/qBsjNACZ1g
— Super League Greece (@Super_League_GR) 11 Φεβρουαρίου 2019
Στην Τρίπολη, ο Άρης υπέταξε τον Αστέρα με 3-0, αιφνιδιάζοντας την τοπική ομάδα από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Ο Λάρσον άνοιξε το σκορ μόλις στο 9ο λεπτό, για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του ο Ντιγκινί στο 23'. Πριν κλείσει το ημίχρονο (45΄+1) ο Γκαρσία ολοκλήρωσε τον θρίαμβο των «κίτρινων», σκορπώντας απογοήτευση στους οπαδούς των γηπεδούχων.
Χάρη στη νίκη του αυτή, ο Άρης διατηρήθηκε μόνος του στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας πλέον 32 βαθμούς. Σημειώνεται ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης απέχει από τον 4ο της βαθμολογίας, Ατρόμητο, 4 βαθμούς - όσους απέχει κι από τον 6ο Παναθηναϊκό.
Ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στο Αγρίνιο.

https://t.co/ZzOtKGEzrV #slgr @FC_Panetolikos @PaeAel #PANAEL pic.twitter.com/WCCy0afOfG
— Super League Greece (@Super_League_GR) 11 Φεβρουαρίου 2019
Στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός ήρθε ισόπαλος 2-2 με την ΑΕΛ, αν και είχε πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων στο πρώτο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Μάζουρεκ στο 24΄ και διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Μπαϊροβιτς στο 42΄. Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο, η  ομάδα της Λάρισας πέρασε στην αντεπίθεση και αρχικά μείωσε στο 62΄ με τον Φατιόν, για να ισοφαρίσει ο ίδιος παίκτης με πέναλτι στο 69΄, δίνοντας έναν πολύτιμο βαθμό στην ομάδα του.
Τα αποτελέσματα της 20ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή.

https://t.co/Z2kVJ0GmSB #slgr #MD20 pic.twitter.com/LPO8foBpAF
— Super League Greece (@Super_League_GR) 11 Φεβρουαρίου 2019
Η βαθμολογία του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή μετά την ολοκλήρωση της 20ης Αγωνιστικής.

https://t.co/Y9eC77qT0w#slgr #MD20 pic.twitter.com/SkTCdyx71c
— Super League Greece (@Super_League_GR) 11 Φεβρουαρίου 2019

Πηγή: www.efsyn.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!