Δήλωση στήριξης της Σωτηρίας Ταγαράκη-Λαζαρίδου στον Αστέριο Γαβότση

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΤΑΓΑΡΑΚΗ-ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑΣ
Καλωσορίζουμε στην παράταξη μας “Πολιτεία με Όραμα” την κα Σωτηρία Ταγαράκη-Λαζαρίδου. Ελεύθερος επαγγελματίας από την περιοχή του Μεσαίου με επιθυμία να δραστηριοποιηθεί στα κοινά και στην τοπική αυτοδιοίκηση. Ο οικισμός του Μεσαίου είναι μία περιοχή όπου σταδιακά επιλύονται τα προβλήματα της, όπως έγινε με το αποχετευτικό δίκτυο, το οποίο ήρθε και έδωσε διέξοδο σε ένα χρόνιο ζήτημα, που ταλαιπωρούσε τους κατοίκους. Η προσθήκη μίας νέας και δραστήριας γυναίκας, όπως η Σωτηρία Ταγαράκη-Λαζαρίδου στην παράταξη μας, είναι πολύτιμη και δημιουργεί προυποθέσεις ανανέωσης και προοπτικής για την περιοχή του Μεσαίου. “Η Σωτηρία Ταγαράκη-Λαζαρίδου έρχεται μαζί μας στην “Πολιτεία με Όραμα” και φέρνει στην παράταξη μας τον παλμό των ανθρώπων, οι οποίοι αγωνίζονται καθημερινά για να στηρίξουν την τοπική κοινωνία και να προσφέρουν στον τόπο τους. Εύχομαι στην Σωτηρία Ταγαράκη-Λαζαρίδου καλή επιτυχία”, τονίζει σχετικά ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου κ. Αστέριος Γαβότσης.
Προχωράμε!
Κάθε μέρα περισσότεροι!
Κάθε μέρα ισχυρότεροι!
ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΑΓΑΡΑΚΗ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ
Οι δύσκολοι αυτοί καιροί απαιτούν την ενεργή συμμετοχή ανθρώπων που θέλουν να παλέψουν για μια νέα εποχή για τον δήμο μας. Χρειάζεται να πάρουμε πρωτοβουλίες και να εργαστούμε με ειλικρίνεια και εντιμότητα, αφήνοντας πίσω ότι μας χωρίζουν. Για τον λόγο αυτό, βλέποντας τις προσπάθειες και τον αγώνα που δίνει καθημερινά ο Αστέριος Γαβότσης, όλα αυτά τα τελευταία χρόνια, δηλώνω και επίσημα την πρόθεση μου να είμαι υποψήφια, στηρίζοντας μια ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!