Δήλωση Στήριξης: Μαρίας Ιακωβάκη στον Παντελή Σκαρλάτο



Δήλωση Στήριξης: Μαρίας  Ιακωβάκη

Παρουσιάστρια - Δημοσιογράφος

Στη ζωή,  έχω μάθει να αγωνίζομαι για τις ιδέες και τα πιστεύω μου.
Για τον τόπο όπου ζω και δραστηριοποιούμαι εδώ και πολλά χρόνια, απαιτώ ένα καλύτερο αύριο.
Θέλω μια πόλη χωρίς σκουπίδια, με χώρους στάθμευσης, όπου τα παιδιά θα κάνουν μάθημα σε ασφαλή σχολεία και οι μεγάλοι δεν θα αγχώνονται για την καθημερινότητα. Με μία ενεργή και δυναμική αγορά για την εξυπηρέτηση των πολιτών, με πολιτιστικά δρώμενα  και εκδηλώσεις για όλες τις ηλικίες. Με οριστική λύση για τους τετράποδους φίλους μας.
Η απόφασή μου να συμμετέχω για πρώτη φορά σε αυτοδιοικητικές εκλογές, ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος, στηρίζεται στην εμπιστοσύνη που μου εμπνέει  ο Παντελής Σκαρλάτος, καθώς  είναι ένας  τεχνοκράτης που διαθέτει γνώση, εμπειρία και κατάρτιση, και μπορεί να δημιουργήσει την πόλη που ΘΕΛΟΥΜΕ. Είναι ένας  άνθρωπος που μιλάει με το έργο του.
Ο Παντελής Σκαρλάτος είναι ο δήμαρχος που χρειάζεται ο δήμος Ωραιοκάστρου!
Ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό «αν.α.σ.α», σας καλώ  να βαδίσουμε μαζί το δρόμο της προόδου και της ανάπτυξης που εγγυάται ο Παντελής Σκαρλάτος!
Όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε το Δήμο μας!



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!