ΘΈκτακτο Συντονιστικό Τοπικό Όργανο στο Δήμο Δέλτα ενόψει ενδεχόμενης κακοκαιρίας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, υπό την προεδρία του Δημάρχου Ευθ. Φωτόπουλου, έκτακτο Συντονιστικό Τοπικό Όργανο με θέμα την προετοιμασία του μηχανισμού πολιτικής προστασίας του Δήμου Δέλτα.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Χαλάστρας, Αξιού και Εχεδώρου κ. Καμανάς, Σάκας και Παππάς, ο αναπληρωτής προϊστάμενος της Διεύθυνσης Καθαριότητας Σ. Σιωμάδης και ο αναπληρωτής προϊστάμενος Τμήματος Πολιτικής Προστασίας Δ. Τσάνταλης.
Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην ετοιμότητα των μέσων και των οχημάτων αποχιονισμού καθώς και στην επάρκεια αλατιού, ενώ προσωπικό σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες τέθηκε σε επιφυλακή.
Σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις της μετεωρολογικής υπηρεσίας, οι πολίτες θα μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 2310796117 και 2310795892 ή να επικοινωνούν με τους κατά τόπους προέδρους των Κοινοτήτων για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων. Επίσης, ο Δήμος Δέλτα θα διαθέτει ειδικά οχήματα 4Χ4 για την αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών ή ασθενών με χρόνιες παθήσεις που χρήζουν τακτικής θεραπείας και έχουν ανάγκη άμεσης μεταφοράς. Επίσης, σε περίπτωση που κάποιοι δημότες αντιμετωπίζουν προβλήματα θέρμανσης, μπορούν να επικοινωνούν με τα παραπάνω τηλέφωνα για να φιλοξενηθούν σε δημοτικούς χώρους σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου Δέλτα.
Σε περίπτωση παγετού εφιστάται η προσοχή σε όλους τους κατοίκους του Δήμου να ακολουθούν τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, της ΕΥΑΘ και της ΕΔΑ ΘΕΣΣ για την προληπτική αντιμετώπιση του παγετού.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!