Τρεις νέοι υποψήφιοι με τους «Πρωταγωνιστές Ξανά» του Παντελή Τσακίρη


Ωραιόκαστρο, 25.02.2019
 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΘΕΜΑ: Τρεις νέοι υποψήφιοι με τους «Πρωταγωνιστές Ξανά»
του Παντελή Τσακίρη



Τρία νέα πρόσωπα εντάσσονται στο δυναμικό του συνδυασμού «Πρωταγωνιστές Ξανά» με υποψήφιο δήμαρχο Ωραιοκάστρου τον Παντελή Τσακίρη.


1.     Ειρήνη Καζάκα
Γεννήθηκε το 1979 στον Δρυμό, όπου και μεγάλωσε. Μέχρι τα 17 της χρόνια εργαζόταν στην επιχείρηση που διατηρούσε η οικογένειά της έως και το 2007 στην περιοχή του Δρυμού. Στη συνέχεια, από το 2008 μέχρι και το 2013, δούλευε στον ιδιωτικό τομέα, ενώ έκτοτε διατηρεί εμπορική επιχείρηση στον χώρο των καλλυντικών. Από την ηλικία των 8 έως και των 30 ετών ήταν μέλος της ομάδας μπάσκετ Δόξας Δρυμού. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.
2.     Δημήτρης Μαπίτσιος
Γεννήθηκε το 1962 στη Νεοχωρούδα, από όπου κατάγονταν η μητέρα του, Όλγα Βασιλείου. Ο πατέρας του, Αλέξανδρος Μαπίτσιος, έλκει την καταγωγή του από τον Δρυμό.
Παντρεμένες με τη Μαρία Μωυσιάδου και πατέρας δύο παιδιών, ο Δημήτρης Μαπίτσιος κατοικεί στο Ωραιόκαστρο τα τελευταία 22 έτη.
Έχει σπουδές μεταπτυχιακού επιπέδου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και στο Marketing (M.B.A.) στο πανεπιστήμιο Lincoln του Missouri των Η.Π.Α.
Είναι ανώτατο στέλεχος διοίκησης επιχειρήσεων και διευθύνων σύμβουλος δύο εταιριών (ΑΝΘΕΜΙΑ Α.Ε./Logistics/Θεσσαλονίκη  και BIOMAΡ Α.Ε./Επεξεργασία–Τυποποίηση και Εμπορία Αγροτικών Προϊόντων / Λάρισα) μεγάλου ελληνικού πολυεθνικού ομίλου στον χώρο των τροφίμων.
Παράλληλα, έχει έντονη κοινωνική προσφορά και παρουσία στα κοινά, αφού υπήρξε μεταξύ άλλων πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Ωραιοκάστρου (2015-16), αντιπρόεδρος - γραμματέας του αθλητικού συλλόγου Κεραυνός Ωραιοκάστρου (2016-18), αντιπρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 2ου Λυκείου Ωραιοκάστρου  2016-18) και ιδρυτικό αλλά και νυν  μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μέγας Αλέξανδρος Νεοχωρούδας.
Παράλληλα, διετέλεσε μέλος της διοικούσας επιτροπής του Ελληνικού Ινστιτούτου Μάρκετινγκ Βορείου Ελλάδος όπως και διευθυντής προγράμματος σπουδών στον τομέα Διοίκησης Επιχειρήσεων στον δήμο Νεάπολης.

3.     Πασχάλης Μπογιατζής
Γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 1974 στον Δρυμό, όπου και κατοικεί μέχρι και σήμερα. Φοίτησε στο Γενικό Λύκειο Δρυμού και από το 1995 έως και το 2014 εργάστηκε στη γαλακτοβιομηχανία «ΑΓΝΟ». Στη συνέχεια, από το 2014 μέχρι και σήμερα, είναι ιδιωτικός υπάλληλος σε μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ. Παράλληλα ασχολείται με γεωργικές καλλιέργειες.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!