Ανεπανάληπτη και συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου στην παρουσίαση του βιβλίου του Σάββα Αναστασιάδη «με Αίσθημα Ευθύνης»


                                                         

  Δελτίο Τύπου               5.02.2019

Ανεπανάληπτη  και συγκινητική  η ανταπόκριση του κόσμου  στην παρουσίαση του βιβλίου του Σάββα Αναστασιάδη «με Αίσθημα Ευθύνης»

Στην κατάμεστη από κόσμο  κάθε ηλικίας αίθουσα  του  Ξενοδοχείου Νικόπολις  Kempinski  πραγματοποιήθηκε  χθες το απόγευμα (4.02.2019)  η παρουσίαση του  βιβλίου του Σάββα Αναστασιάδη «με Αίσθημα Ευθύνης»


Το  βιβλίο που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις «Ινφογνώμων»  είναι ένα πόνημα βασισμένο στις θέσεις, τη στάση και την κοινοβουλευτική  δραστηριότητα  του Σάββα Αναστασιάδη γύρω από σημαντικά Εθνικά θέματα. Γνωρίζοντας πολύ καλά ο βουλευτής της ΝΔ ότι η πραγματική πολιτική είναι ταυτόσημη με την αλήθεια, είναι χρέος, όραμα και ευθύνη, στο βιβλίο του αποκαλύπτει  όλο το παρασκήνιο που κρύβουν οι μάχες που έδωσε και τις κέρδισε, με πραγματικά γεγονότα. 
Για το βιβλίο μίλησαν ο πρώην Υπουργός  Ευρυπίδης  Στυλιανίδης, ο  Εκδότης- Πολιτικός αναλυτής  Σάββας  Καλεντερίδης, και ο επίτιµος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Μιχαήλ Κωσταράκος…οι οποίοι,  όπως και το κοινό  αγκάλιασαν το βιβλίο από τις πρώτες του γραμμές. Τη συζήτηση συντόνισε με επιτυχία  ο δημοσιογράφος  Γιώργος Αυτιάς.
Οι ομιλητές χαρακτήρισαν το βιβλίο ως μία προσωπική μαρτυρία ενός πολιτικού που έδωσε μάχες για εθνικά μας θέματα και τις κέρδισε, με πραγματικά γεγονότα, επιχειρήματα και τεκμηρίωση.


Την  παρουσίαση  άνοιξε ο συντονιστής της εκδήλωσης  Γιώργος Αυτιάς,   ο οποίος έδωσε και  ένα προσωπικό τόνο στην εκδήλωση, λέγοντας χαρακτηριστικά: « δεν υπάρχει πιο όμορφη στιγμή σε ένα Έλληνα δημοσιογράφο να μπορεί να μιλάει για ανθρώπους « με ένα μεγάλο αίσθημα ευθύνης». Που έγραψαν  για τη Μακεδονία μας, για την πατρίδα μας, έγραψαν για την ψυχή μας που κανένας δεν μπορεί να μας την πάρει ι»

 Πρώτος στο «βήμα» ανέβηκε  ο πρώην Υπουργός   Ευρυπίδης  Στυλιανίδης  ο οποίος υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι ο Σάββας Αναστασιάδης είναι γνήσιος πολιτικός και ανήκει στην κατηγορία εκείνη των  πολιτικών που καθοδηγούνται με πυξίδα τα συμφέροντα της Πατρίδας και του Ελληνικού λαού.
Ακολούθησε η  τοποθέτηση του εκδότη και πολιτικού αναλυτή Σάββα  Καλεντερίδη, ο οποίος τόνισε ότι το βιβλίο αυτό είναι  «Ιστορικής  σημασίας» διότι ο βουλευτής αυτός έκανε παρεμβάσεις, πήρε πρωτοβουλίες και  ήρθε σε σύγκρουση με τα κέντρα εξουσίας για σημαντικά Εθνικά θέματα.
Το δικό του στίγμα για το βιβλίο έδωσε ο Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος:            « Ήταν μεγάλη έκπληξη για εμένα το βιβλίο « με Αίσθημα Ευθύνης» για τέσσερις λόγους. Πρώτον γιατί είναι  μία έκθεση πεπραγμένων, για το τι έκανε ο Σάββας Αναστασιάδης τα προηγούμενα χρόνια στη βουλή, δεύτερον είναι ένα βιβλίο αναφοράς, είναι συγκεκριμένο, τρίτον δεν είναι λυρικό, είναι δωρικό και έχει έναν τεχνοκρατικό τρόπο που επεξεργάζεται τα θέματα και τέταρτον αποτυπώνονται οι απόψεις του , είναι τολμηρό, είναι βιβλίο ενεργειών, είναι βιβλίο πεπραγμένων» ανέφερε χαρακτηριστικά

  Ο κύριος Αναστασιάδης ανέβηκε τελευταίος στο βήμα,  απλός, λιτός, ανθρώπινος, φανερά συγκινημένος. Ευχαρίστησε τους καταξιωμένους ομιλητές  για την στήριξή τους, καθώς και όλους τους παρευρισκομένους.
  Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πόσο δύσκολο είναι  ένας  βουλευτής να παίρνει αποφάσεις για  λογαριασμό μιας ολόκληρης κοινωνίας η για το μέλλον ενός ολόκληρου  Έθνους,  στο δίπολο πατριωτισμός- εθνικισμός στο διακύβευμα της ΝΔ
« Ένας από τους λόγους  της  κρίσης που ζούμε σήμερα είναι η έλλειψη του πατριωτισμού» ανέφερε και πρόσθεσε, « στο βιβλίο μου τονίζω θέματα πατριωτισμού, δεν πρέπει να ντρεπόμαστε να λέμε  ότι αγαπάμε την Πατρίδα μας. Πρέπει να τονώσουμε τον πατριωτικό αίσθημα των νέων η τυχοδιωκτική κυβερνώσα αριστερά, κατάφερε να ταυτίσει τον πατριωτισμό με τον εθνικισμό. Πατριωτισμός είναι να αναλαμβάνει κανείς τις ευθύνες που απαιτούν οι περιστάσεις για την προάσπιση των Εθνικών δικαίων και συμφερόντων.
Κλείνοντας  ο βουλευτής  της Νέας Δημοκρατίας μίλησε για  το διακύβευμα της ΝΔ,  λέγοντας ότι θα αναμετρηθούν δύο κόσμοι:
« Το 2019 είναι η χρονιά που θα επιλέξουμε ποια Ελλάδα θέλουμε; …τον δρόμο του λαϊκισμού, της εκχώρησης Εθνικών δικαίων,  της κατάργησης Ιστορικών γεγονότων,  της υπερφορολόγησης, της στέρησης των ατομικών δικαιωμάτων..ή τον δρόμο  της  αλήθειας, της συνέπειας , της δημοκρατίας και της ευθύνης; Αυτό θα είναι το διακύβευμα της ΝΔ. φυσικά θα ακολουθήσουμε τον δρόμο που χάραξε η πατριωτική, Ιστορική παράταξη της Νέας Δημοκρατίας. Θέλουμε κυβέρνηση τη Νέα Δημοκρατία με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη»
Ο Γιώργος Αυτιάς  κλείνοντας την Εκδήλωση προέτρεψε τους παρευρισκόμενους να διαβάσουν το βιβλίο και να αγαπούν την πατρίδα « η Πατρίδα είναι αγάπη, γοητεία, έρωτας  όταν υψώνεται η γαλανόλευκη…» σημείωσε

   Στο τέλος της εκδήλωσης ο Βουλευτής  υπέγραψε με χαμόγελο  εκατοντάδες βιβλία  τα οποία μοιράστηκαν δωρεάν.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!