Δήλωση στήριξης της Κυριακής Τσόπκα στον Αστέριο Γαβότση


Η παράταξή μας καθημερινά εμπλουτίζεται με νέα  στελέχη, με γνώσεις και διάθεση προσφοράς στα κοινά, που μας δίνουν μια νέα δυναμική. Μετά την είσοδο των νέων στελεχών που πρόσφατα έχουμε ανακοινώσει, καλωσορίζουμε στην παράταξή μας ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ με ιδιαίτερη χαρά την Κυριακή Τσόπκα.
Προχωράμε!
Κάθε μέρα περισσότεροι!
Κάθε μέρα ισχυρότεροι!
ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΣΟΠΚΑ
Γνωρίζοντας τον άνθρωπο και επιστήμονα γιατρό Αστέριο Γαβότση, εισέπραξα έναν άνθρωπο με γνώση στην αυτοδιοίκηση, με συνέπεια και ήθος. Η απαίτηση του κόσμου, να συνεχίζει να πορεύεται ο τόπος μας σύμφωνα με τις ανάγκες και τις ελπίδες του, με οδήγησαν στην απόφαση να ανταποκριθώ στο κάλεσμα του Αστέριου Γαβότση με την παράταξη ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ.
Όραμα για έναν δήμο, συμπαραστάτη του πολίτη μέσα από έργα, και όχι από ανεύθυνες υποσχέσεις. Η σημερινή διοίκηση ήταν αυτή που υλοποίησε το μεγάλο έργο της αποχέτευσης Πενταλόφου Νεοχωρούδας, που βρίσκετε σε εξέλιξη, ένα έργο που γι όλους μας ήταν όλα τα προηγούμενα χρόνια ένα όνειρο, που σήμερα έγινε πραγματικότητα, επίσης την γέφυρα Πενταλόφου, καθώς και πλήθος έργων που αφορούν την καθημερινότητα μας.
Μακριά λοιπόν από αγκυλώσεις, θέλω και εγώ να βάλω ένα λιθαράκι στην συνέχιση αυτής της διοίκησης των έργων και της υπευθυνότητας.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!