Δήλωση στήριξης Σοφίας Ατζέμη στον Αστέριο Γαβότση

ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΑΤΖΕΜΗ ΣΤΗΝ «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ»
Η παράταξη «Πολιτεία με Όραμα» καλωσορίζει στην «οικογένειά» της ακόμη ένα στέλεχος, τη Σοφία Ατζέμη, η οποία διαμένει στο Μελισσοχώρι. Μια γυναίκα δυναμική, που πήρε την απόφαση να κατέβει στον εκλογικό στίβο, προκειμένου να αγωνιστεί για ένα καλύτερο αύριο στον τόπο, όπου ζει και δραστηριοποιείται.
ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΑΤΖΕΜΗ
Κατεβαίνω στην εκλογική μάχη συντασσόμενη στο πλευρό του Αστέριου Γαβότση γιατί, όλα αυτά τα χρόνια της θητείας του,  το Μελισσοχώρι άλλαξε μορφή.  Έγιναν σχολεία, το αποχετευτικό μπήκε σε τροχιά υλοποίησης, όπως και η δημιουργία περιφερειακού δρόμου, ενώ ξεκίνησε και η αλλαγή αμιαντοσωλήνων   του δικτύου ύδρευσης. Είναι πολύ σημαντικό να κοιτάς τον τόπο, που ζεις και μεγαλώνεις τα παιδιά σου,  να βελτιώνεται  μέρα με τη μέρα. Αυτό είναι το όραμά μου αλλά και το μεγάλο στοίχημα, που πιστεύω ότι θα κερδίσουμε στον κοινό αγώνα με τον Αστέριο Γαβότση.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!