Με μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου του Σάββα Αναστασιάδη στη Σίνδο


Με μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου του Σάββα Αναστασιάδη στη Σίνδο


Το βιβλίο του Σάββα Αναστασιάδη «με Αίσθημα Ευθύνης» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις « ινφογνώμων» παρουσιάστηκε σε μια όμορφη και επιτυχημένη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Σίνδο το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου.

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, η αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου γέμισε ασφυκτικά από φίλους και ψηφοφόρους του βουλευτή της Β΄ Θεσσαλονίκης, τους οποίους δεν συναντά κανείς σε άλλες  εκδηλώσεις .
Για το βιβλίο μίλησαν ο  δημοσιογράφος κ.  Παντελής Σαββίδης και ο  Στρατηγός Ε.Α. κ. Γιάννης Ζούκας, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν οΔήμαρχος Δέλτα κ. Μίμης Φωτόπουλος και ο Πρόεδρος Δημ. Τ.Ο. Δέλτα  κ. Αθανασιάδης Γιώργος.
Στο  βιβλίο «με Αίσθημα Ευθύνης» συμπεραίνεται ότι ο Σάββας Αναστασιάδης   με συνέπεια, επιμονή και  τόλμη χωρίς να φοβάται το πολιτικό κόστος πρωτοστάτησε κατά τη διάρκεια της κοινοβουλευτικής του διαδρομής στην ανάδειξη Εθνικών μας θεμάτων. Ότι  υποστήριξε πατριωτικές θέσεις, οριοθετώντας με ευκρίνεια  τις διαχωριστικές γραμμές του γνήσιου πατριωτισμού από τον  εθνικισμό.
Την εκδήλωση άνοιξε ο δημοσιογράφος Παντελής Σαββίδης  ο οποίος  αρχικά  αναφέρθηκε στην πολυετή γνωριμία του με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι δεκαπέντε χρόνια πριν, όταν ακόμη ήταν Έπαρχος Λαγκαδά , είχε εκτιμήσει σε αυτόν την πολιτική του παρουσία, την ωριμότητα της πολιτικής του σκέψης, τη συνέπεια του λόγου του και την ευαισθησία του σε θέματα που απασχολούν την Ελληνική κοινωνία.
Στη συνέχεια σχετικά με το βιβλίο υπογράμμισε: «οι βουλευτικές παρεμβάσεις του Σάββα Αναστασιάδη σε θέματα που απασχολούν τους συμπολίτες του που εκπροσωπεί στη βουλή είναι πολλές αλλά αυτές είναι υποχρέωση ενός βουλευτή. Εκείνο που το κάνει ενδιαφέρον  και πρέπει να το προσέξουν όχι μόνο οι συμπολίτες της εκλογικής του περιφέρειας αλλά ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία είναι η υπόδειξη ή η αλλαγή πολιτικής του Ελληνικού κράτους σε μείζονα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής »
Ακολούθησε η ψύχραιμη και ρεαλιστική ματιά του Στρατηγού εν αποστρατεία  Γιάννη  Ζούκα, ο οποίος εξήρε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικάτου Σάββα Αναστασιάδη σημειώνοντας ,  ότι αποτελεί μία διαφορετική άποψη, σε μία εποχή που υπάρχει διάχυτη η άποψη στην κοινωνία ότι επικρατεί ο πολιτικός καιροσκοπισμός,  το ατομικό συμφέρον και  ο μειωμένος πατριωτισμός στους πολιτικούς μας. « Ο βουλευτής αυτός σπάει τον κανόνα,  απεμπολεί οποιοδήποτε προσωπικό συμφέρον και έχει έντονο πατριωτισμό, αγαπά την πατρίδα» είπε χαρακτηριστικά.
Ο Σάββας Αναστασιάδης ανέβηκε τελευταίος στο βήμα, ο οποίος αφού  ευχαρίστησε τους καταξιωμένους ομιλητές  για την στήριξή τους,καθώς και όλους τους παρευρισκομένους ανέφερε:
« Μέσα από αυτό το πόνημα  μπορεί να αντιληφθεί ο καθένας, στο βαθμό που αυτό είναι δυνατόν, το περιβάλλον και τις ιδιαίτερες συνθήκες κάτω από τις οποίες δρα και ενερ­γεί, πολλές φορές, ο βουλευτής, αλλά να μετρήσει και τις αντοχές του και πρόσθεσε,
«…  όποιος το διαβάσει μπορεί να κρίνει τη συνέπεια των λόγων και των πράξεων που υπερασπίζομαι πάντα με γνώμονα το συμφέρον της Πατρίδας μου και των συμπολιτών μου. …..
Εάν δεν αγωνιζόμουν  το 2014 για την αποτροπή της ντε φάκτο κατάργησης της αναγνώρισης της γενοκτονίας των Χριστιανικών Πληθυσμών της Ανατολής,  εάν δεν δίσταζα να συγκρουσθώ με το ίδιο μου το κόμμα και με την κυβέρνησή μου, σήμερα 100 χρόνια μετά , δεν θα μπορούσαμε να μιλάμε για γενοκτονία »


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!