Αποκάλυψη: Ετοίμαζαν τρομοκρατική επίθεση στην πρεμιέρα του EURO 2004, Ελλάδα-Πορτογαλία!


Σοκαριστική αποκάλυψη για το EURO 2004!

Στις 12 Ιουνίου στο «Ντραγκάο» του Οπόρτο η Εθνική Πορτογαλίας αντιμετώπισε την Εθνική Ελλάδος στην πρεμιέρα του EURO 2004, ματς το οποίο κέρδισε τελικά η Ελλάδα με 2-1. Χάρη στα γκολ των Γιώργου Καραγκούνη και Άγγελου Μπασινά, ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε μειώσει και διαμόρφωσε το τελικό σκορ).
Όπως αποκάλυψε μετά από 14,5 χρόνια ο πρώην επικεφαλής της αστυνομίας της χώρας της Ιβηρικής χερσονήσου, Κάρλος Άνζος, τρομοκράτες είχαν εγκατασταθεί στην Μπράγκα και σχεδίαζαν να χτυπήσουν κατά την έναρξη του EURO 2004.
Τρομοκράτες είχαν εγκατασταθεί στην Μπράγκα για να προετοιμάσουν επίθεση στο Πόρτο κατά την έναρξη του EURO 2004. Δεν γνωρίζουμε εάν θα ήταν στην τελετή έναρξης ή στο ματς στο Ντραγκάο. Λάβαμε την πληροφορία τρεις μήνες πριν το ματς. Αποφασίσουμε να τους συλλάβουμε. Και καλά κάναμε. Ο κύριος ύποπτος ήταν ο Μοχάμεντ Μπουγερί, σκληροπυρηνικός μουσουλμάνος με ολλανδικό και μαροκινό διαβατήριο. Καταδικάστηκε κι εκδόθηκε εκτός Πορτογαλίας. Έπειτα από επτά μήνες δολοφόνησε τον Ολλανδό σκηνοθέτη, Τέο φαν Γκόγκ», αποκάλυψε ο Κάρλος Άνζος.
Οι δύο εθνικές ομάδες αναμετρήθηκαν και στον τελικό της 4ης Ιουλίου στη Λισαβόνα, όπου το γκολ του Άγγελου Χαριστέα έδωσε στην Ελλάδα το τρόπαιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
Θυμηθείτε τι είχε γίνει στο ματς της πρεμιέρας:

Πηγή: www.iefimerida.gr


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!